Бунт за пари в ЦСКА

За вmopu път при уп­равлението на Алек­сандър Томов футбо­листите на ЦСКА вдигат бунт за пари

Бунт за пари в ЦСКА

За  вmopu път при уп­равлението на Алек­сандър Томов футбо­листите на ЦСКА вдигат бунт за пари. Вчера играчи­те отказаха да излязат за третото си за деня зани­мание, което по програма трябваше да започне в 19:00 часа. Те проведоха пълноценно първите си две тренировки, но отказаха да излязат за третата. Причината? Заплатите за април, които трябваше да получат най-късно вчера, не са били преведени по картите им. Миналата не­деля трима от най-опитни­те състезатели на ЦСКА проведоха разговор с изпъл­нителния директор Алек­сандър Тодоров, по време на който получиха увере­ние, че до петък, 13 юни, ще получат заплатите си за април. Обещанието оба­че не бе изпълнено, което предизвика бунта на игра­чите, които не за първи път са подвеждани с опре­делена дата за плащания, която после не се спазва.

В началото на 2008 годи­на при предишния престой на Томов в ЦСКА футболистите протестираха на тренировка на базата си в Панчарево, като излязоха на терена с извадени джобове.

Капитаните на ЦСКА имаха разговор вчера с треньора Стойчо Младенов в часа, в който трябваше да се проведе късната и пос­ледна за деня трета трени­ровка - 19:00. По време на нея Младенов и по-опитни­те играчи са коментирали как да процедират оттук нататък. Треньорът съ­що е бесен и изтърпя много през последната година.

Ясно е, че днес и утре преводи по картите на състе­зателите не може да има, тъй като банките не работят. Така не е изключено игра­чите да продължат протеста си до понедел­ник, като откажат да тренират и в предвидените за днес и утре занимания, пише в."Тема Спорт".

"Досега бяхме толерант­ни и проявявахме разбиране за всичко. Но и най-голямо­то търпение си има някак­ви граници. Не може толко­ва пъти да се обещава не­що, което след това да не се изпълнява", коментира един от играчите на лагера в Боровец, пожелал да запа­зи анонимност.

Бунтът за пари от вчера е поредният сигнал, че ЦСКА продължава да е съпът­стван от сериозни финансо­ви проблеми. А в края на ме­сеца предстои мониторинг от УЕФА. Във връзка с него клубът трябва да направи множество задължителни плащания, тъй като в про­тивен случай лицензът му може да бъде отнет. Един от дълговете е към бившия защитник на тима Иван Иванов, който ще чака да види дължимите му пари по сметка в понеделник, въпре­ки че споразумението с него е просрочено.

Шеф на ЦСКА пожела успех на Лудогорец в Европа

Европейско поведение от "червените"

Орманджиев: ЦСКА има подсигурен бюджет за години

„Има пари за стадион, за школа, за първия и за втория отбор“

Сензационна новина за ЦСКА

Емблемата има нов собственик

Георги Минчев за ЦСКА: Скоро ще е ясно

Таранът говори на прибиране от Букурещ

Стойчо Младенов: Илиан извлича максимума от всеки един национал

"Надявам се скоро да се класираме на голям футболен форум"

Свирепа санкция чака ЦСКА

Парична глоба и лишаване от домакинства грози "червените"

Кюстендилеца: Сцените бяха грозни, но това е доказателство, че ЦСКА е жив!

Лидерът на Сектор Г даде мнението си за баталните изцепки на феновете

Фенове на ЦСКА скочиха на директор (ВИДЕО)

За чужди грешки отговорност не мога да нося, обяви Филипов

Орманджиев: Срам! Бесен съм! (ВИДЕО)

Ще направим отбор, обеща директорът на ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки