Сашо Станков прибира Грънчов в Черно море

При "моряците" пристигнаха и двама чужденци, които ще бъдат преценявани в контролите

Сашо Станков прибира Грънчов в Черно море
Черно море ще предло­жи договор на защит­ника Ангел Грънчов. За последно юношата на ЦСКА носи екипа на Локомотив Пловдив. Именно от "Лаута" треньорът Александър Стан­ков познава отлично качествата му. През пролетта ро­деният на 16 октомври 1992 година бранител изигра 7 ма­ча за черно-белите.

"Грънчов ще подпише дого­вор с нас", заяви пред "Тема Спорт" треньорът на моря­ците Александър Станков. Той призна, че още двама чужденци са се присъединили към отбора.

"Става въпрос за двама полузащитници. Едини­ят от тях е с офанзивни функции, а другият с дефанзивни. Не искам обаче да разк­ривам нищо повече за тях. Ще реша дали ще останат в отбора, след като ги видя в игрова обстановка", посочи специалистът.

Проби при варненци кара и сръбският халф Амар Зилджович. "Ще преценя какво да правя с него след контролата с Шкендия Тетово", каза Станков.

Днес моряците ще преме­рят сили с македонския тим, в който играят българските защитници Мартин Кавдански и Йордан Милиев. Спарингът е насрочен за 18:00 часа на терена на хотелски комплекс "Пири", където са настанени варненци.

Заниманията на отбора са водени от кондиционния спе­циалист Даниеле Нерви, кой­то работи с играчите в пос­ледните дни.

От Черно море се включи ха в кампанията за помощ на жертвите от бедствието в морската ни столица. Вар­ненци са на лагер в Банско до 12 юли, като освен с Шкен­дия ще имат още пет конт­роли. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки