Коловати прави школа на Изток

Централният защитник Илиян Стоянов стяга проект за футболна академия в Япония, пише „Тема Спорт".

Коловати прави школа на Изток
Централният защитник Илиян Стоянов стяга проект за футболна академия в Япония, пише „Тема Спорт". Бранителят на Санфрече Хирошима е решил да направи собствена школа за млади таланти в Страната на изгряващото слънце след края на кариерата си. Кюстендилецът вече е започнал набирането на средства, които са му необходими за стартирането на идеята.
 
Коловати обмисля да поиграе в Джей Лигата още 2-3 сезона. Договорът му със Санфрече изтича на 1 януари 2011 година. На този етап той все още не е решил дали ще го продължи, или ще потърси авантюра в друг отбор. Запитване за него има от два тима от елита на Япония.
 
От Хирошима ще се опитат да го изкушат с подобрени условия по новия му контракт и обещание за треньорска работа в клуба. Именно такова е и желанието на бившия национал - след като окачи бутоните на пирона, да се занимава с треньорската професия.
 

След края на сезона в Джей Лигата, който приключва на 4 декември, мениджърът му Саша Вукоевич заминава за Япония за преговори с ръководството на Санфрече. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки