Иван Колев: Не бих казал превъзходство, но бяхме много ефективни

„Всеки, който сметнем, че не отговаря на изискванията и критериите на Славия, ще бъде освободен”

Иван Колев: Не бих казал превъзходство, но бяхме много ефективни

Иван Колев посвети класическата победа на Славия над Ботев (Пловдив) на клубния президент на „белите” Венци Стефанов, който ден преди мача празнува рожден ден.

„Радвам се и съм щастлив, защото 3:0 не е случаен резултат, а ние го постигнахме срещу сериозен тим като Ботев. Поздравявам играчите и от името на целия отбор посвещаваме победата на Венцислав Стефанов”, каза наставникът на Славия.

„Ние досега само променяме, буквално всеки мач променяме състава, но това е част от футбола. Какво значи да се съсредоточим върху първенството? Всеки мач излизаме и искаме позитивен резултат. Няма незначими двубои. Трябва да видим какво можем да направим за купата.”

За освободения Мишел Платини:

„Всеки, който сметнем, че не отговаря на изискванията и критериите на Славия, ще бъде освободен. Аз съм ги свел тези критерии пред играчите, те са наясно за какво става дума. Ако те успеят да ги покрият, ще продължим работа, ако не – ще търсим нови изпълнители. Говорихме с Мишел Платини и аз му обясних, че не е това, което искаме, с толкова много пропуски и отношението му като цяло. Той сам каза, че се старае, опитва се, но не се получава и затова няма нищо против да си тръгне. Мисля, че самият той бе разбрал за какво става въпрос. В нашия отбор за мотивация не се говори. Срамно е да мотивираш професионален футболист, ние просто поставяме задачи и искаме тяхното изпълнение. Аз лично все по-добре опознавам играчите и разбирам техните виждания за футбола. Това е един сериозен и задълбочен процес. Ние затова се опитваме да правим сериозни промени, да изчистим нещата от дълбочина, а не да пипаме повърхностно, но ще видим какво ще се получи.”

С какво Славия превъзхождаше Ботев (Пловдив)?

„Не искам да говоря за превъзходство. Може би имахме огромно желание да зарадваме президента в чест на рождения му ден. Мисля, че бяхме много опасни с бързите си атаки и добрите разигравания, както и с точните завършвания. Миналите ни домакински мачове превъзхождахме сериозно съперниците, но не можахме да вкараме гол. Сега не мога да говоря за превъзходство, но ефективността ни беше много висока.”

Локо (София) се събира за първа тренировка в понеделник

Все още няма обаче яснота кой ще изведе тима на заниманието

Спартак (Варна) договори две контроли

Вижте кои са противниците

Симеон Славчев се завръща в efbet Лига?

Халфът може да приключи предсрочно договора си с Виечиста

ОФИЦИАЛНО: Локо Пловдив обяви Любослав Пенев

Официалното представяне на Любослав Пенев пред медиите ще се състои на 17 юни от 17:00 часа

Огромен интерес към капитана на Етър Георги Александров

"Болярите" са готови да разглеждат оферти за него, ако предложенията са достатъчно добри

Локо (Сф) загуби основния си спонсор

Клубът търси рекламодатели, Иван Колев е готов да се върне

Локо (Пд) стартира в понеделник, уреди 4 контроли

Вижте какво съобщиха от "Лаута"

Левски започна подготовка без Фабио Лима

Сираков излгеда първата тренировка

ИСТОРИЧЕСКО: Жена е в ранглистата на съдиите в Efbet лига

Самоков за пръв път има представител сред реферите в елита

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки