Никола Спасов: Съдията не повлия на крайния резултат

"Това, че спорен мач, не означава, че трябва да се предадем, Локомотив да ни вкара 2-3 гола и да си отидем попикани тука от Пловдив"

Никола Спасов: Съдията не повлия на крайния резултат
Треньорът на Черно море Никола Спасов заяви, че не разбира за какво са претенциите на Локомотив (Пд) към главния съдия Станислав Стаавров след 1:1 между двата отбора в парк Лаута.

След мача административният директор на Локомотив Атанас Узунов обвини рефера от Велико Търново, че е помагал на варненци, което според наставника на Черно море не отговаря на истината.

„Това са пък най-големите глупости, които бях чувал. Не мога да разбера точно в тоя мач какво ни помогна съдията, просто не мога да се сетя. Не мога да се сетя с какво точно ни помогна съдията? Не трябва са се търсят проблемите в съдиите. Не мога да разбера какъв им е проблемът със съдията на Локомотив Пловдив. Две ситуации спорни, при една и ние имахме претенции. Според мен съдията не можа да повлияе на развоя  на мача и крайния резултат. Това, че става интересен и спорен мач, не означава, че трябва да се предадем, Локомотив да ни вкара 2-3 гола и да си отидем попикани тука от Пловдив. Гол ни липсваше, да вкараме един гол повече от Локомотив. Можеше да го направим в 93-ата минута, когато вече нямаше време да се връща гола”, сподели Никола Спасов след напеченото реми.

Той се извини на домакините за разменените псувни с техния почетен президент Христо Бонев.

„В крайна сметка резултатът трябва да се приеме такъв какъвто е. Първото полувреме определено Локомотив ни надиграха, но в крайна сметка второто полувреме беше коренно различно. Един много интересен мач според мен. Интересен мач,  който можеше да завърши при всякакъв резултат. Може би аз си изпуснах нервите малко, съжалявам за което. Това е спортна злоба, не беше нищо лично към никой. Просто ми се искаше да вземем мача, всяка една победа е важна, искаме да влезем в шестицата. Заради това си позволиха такива думи, но това бяха думи във въздуха. Нормално е, гости сме и затова не ги приеха нормално домакините“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки