БФВ пусна култов концептуален календар

Култов концептуален календар за 2015 година пусна Българската федерация по волейбол.

БФВ пусна култов концептуален календар
Култов концептуален календар за 2015 година пусна Българската федерация по волейбол. Годишникът е разработван повече от месец и носи заглавието „Лица и Емоции", като за пръв път се излиза от рамката на класическите календари и е търсена изразителност.
 
Една от причините за пускането на новия вид календар е и предстоящата силна година за българския волейбол, която включва две европейски първенства за кадетки и мъже и домакинство на Световната лига по волейбол - втора дивизия.
 
Концепцията е да се изрази и преразкаже в снимки всичко, което волейболът носи на играчи, треньори и публика. Използвани са снимки от официалните сайтове на Световната федерация и Европейската конфедерация по волейбол, на МТЕЛ Бийч Мастърс, както и на фотографите Костадин Андонов и Владимир Стоянов, а дизайнът е на Рекламист.БГ. Сред избраните кадри са такива, които най-ясно показват радостта и позитивните емоции от играта в различните разновидности и възрасти.  Сред лицата са Христина Русева, Пламен Константинов, Елица Василева, Цветан Соколов и други.
 

Календарът има луксозна версия в 13 страници и такава с вид на плакат. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки