Телевизията резна ЦСКА

Феновете на ЦСКА трябва да се приготвят за късно лягане утре. bTV action отряза с официално писмо мераците на "червените" за преместване на полуфинала с "Литекс" за по-ранен час.

Телевизията резна ЦСКА

Феновете на ЦСКА трябва да се приготвят за късно лягане утре. bTV action отряза с официално писмо мераците на "червените" за преместване на полуфинала с "Литекс" за по-ранен час. От "Армията" си направиха устата за 18,00 или 19,00 ч. Шефовете на ЦСКА получиха подкрепата на полицията, където също им писна да охраняват мачове по нощите. Оказа се обаче, че програмната схема няма как да бъде променена и полуфиналът остава за 21,00 часа.

Така наистина ЦСКА ще трябва да се пребори с тъмнината и конкуренцията на финала за купата между "Реал" и "Барса", който започва в 22,30.

От "Титан" направиха жест към публиката и пуснаха евтини билети за завръщането на клубния стадион. Цената им е между 2 и 10 лева, отделно има отстъпки за ученици и пенсионери. Домакините очакват поне 7-8 хиляди зрители на ключовия за сезона на ЦСКА мач.

Треньорът Милен Радуканов има други грижи. Все още под въпрос остава националът Костадин Стоянов. Той има лошо разтежение и пропусна дербито със "Славия". Аут от групата е ирландецът Килиън Шеридън. Явно Радуканов окончателно се е отказал от дългуча и през лятото раздялата с него става неизбежна. Заради контузията на Стоянов групата на ЦСКА е от 19 футболисти, завръща се наказаният Борко Галчев.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки