Коце Ангелов: Победа срещу Левски ни оставя в "А" група

"Тази борба за оставане в "А" група не отива на нашия отбор", коментира треньорът на "орлетата" пред Novsport.com

Коце Ангелов: Победа срещу Левски ни оставя в "А" група

Пирин ще гони задължителна победа срещу Левски в 25-ия кръг на "А" група. Двубоят на стадион "Христо Ботев" утре е от 16.00 часа, а фенове на домакини и гости ще плащат по 3 лева за билет.

"Това е много важен мач за нас. При положение, че успеем да победим, почти сигурно ще си осигурим участие в "А" група и през следващата година.

Основното за мен е, ние докъде искаме да стигнеме. Тази борба за оставане в "А" група не отива на нашия отбор", коментира старши треньорът на "орлетата" Костадин Ангелов пред кореспондент на Novsport.com.

Кадровите проблеми в Пирин преди мача с Левски се изразяват в контузиите на Митревски, Бенгюзов и Дюлгеров, които почти сигурно ще ги оставят извън групата за мача.

Предишният благодетел на клуба Николай Галчев спази обещанието си и даде обещаните от него 10 000 лева за отбора, които бяха разпределени между футболистите.

Костадин Ангелов заяви още, че победата на Левски с 5:0 срещу Сливен не го е стреснала и не вярва този резултат да се повтори утре в Благоевград.

Срещу Левски обаче Пирин ще игаре по затворено, тъй като "сините" разполагат с добри футболисти, които  се възползват от свободните пространства.

Хасан Шекиров

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки