Гочето: Казаха ми, че ме махат заради слаби резултати като домакин

Бившият вече старши треньор на родния – Черноморец – Георги Василев, даде кратко интервю за „Меридиан Мач”, в което изказа огорчението си сменянето му на поста с Димитър Димитров Херо.

Гочето: Казаха ми, че ме махат заради слаби резултати като домакин
Бившият вече старши треньор на родния – Черноморец – Георги Василев, даде кратко интервю за „Меридиан Мач”, в което изказа огорчението си сменянето му на поста с Димитър Димитров Херо. Гочето призна, че е останал разочарован от отношението към него от страна на ръководството на „акулите”.

„Изненадан съм. Българска работа. Не искам да обвиня­вам господин Събев. Той е много интелигентен човек, но други хора с техните си инте­реси му влияят", каза Георги Васи­лев.

„Говорих само с кмета. Както знаете, общината е съсобстве­ник на клуба. Беше ми казано, че съм освободен заради сла­бите резултати на собствен те­рен. Когато дойдох като най-важен за спечелване, ми бе­ше поставен мачът за купата със Славия. Там видяхте какво стана. 20 секунди не ни стиг­наха, а и съдията сгреши, като не отсъди засада при изравни­телния гол за Славия. След това говорихме с ръководство­то, даде ми се кредит на дове­рие. Разбрахме се да изпроб­ваме и налагаме млади игра­чи. Дадох шанс на всички, за да видим преди следващия сезон кой става и кой не става. Всички футболисти ги заварих в клуба. Доведох само Браганца, който е най-добрият в от­бора. Когато поех тима, дър­жах да работя по-дългосроч­но. Всички големи резултати, които съм постигнал с Етър, Левски, ЦСКА и Унион, са би­ли след по-дълъг период. За­това и подписах с Черноморец за година и три месеца. Смя­там, че и финал за купата да бяхме играли, пак щяха да ме освободят, както стана с Емил Велев в Славия. При него обаче различното е, че си водеше 1 отбор цял сезон, а не три месеца като мен. Явно обаче не ставам за клубната им политика. Сигурно вярват, че местен човек като Херо ще им свърши по-добра работа", заяви Василев.

„Не крия, че горчивината ще си остане в мен заради това, което се случи. Трябва да ви кажа, че през април имах из­годно предложение за работа в чужбина. Канеха ме да пое­ма отбор от лятото, не искам да казвам от коя държава. От­казах, защото вярвах, че ще остана по-дълго в Бургас. Вър­нах се с голямо желание и ам­биция да работя в България. Сега офертата вече не е ва­лидна, защото този отбор си намери треньор", каза още Гочето.
Илия Груев: Лудогорец е това, което трябваше да бъде Черноморец

От 18 треньора във Втора Бундеслига, само трима бяхме чужденци

Златко Янков на 50: Още ме е яд, че не фаулирах Баджо за първия му гол

Мечтата ми е да работя в Турция, там ме уважават повече, отколкото в България, откровен е Фара

Черноморец грабна Купата на малките майстори

На финала "акулите" победиха Карнобат с 4:0 и вдигнаха шампионската купа

Християна Гутева ще ръководи Поморие - Локомотив ГО

Вижте всички съдийски назначения за срещите от XXX кръг на "Б" група

Всички победители в турнира за Купата на България

ЦСКА вдигна трофея тази година

Назначиха реферите за кръга в „Б” група

Вижте всички наряди

Крушарски: Нека се обединим и не делим клубовете на черни, жълти, червени и други

„Нека държавните и общински институции помогнат на всеки един спортен клуб, независимо от името му”

Черноморец Бургас спря устремилия се към титлата при юношите Лудогорец

"Акулите+ се наложиха с 2:1

Изпълкомът ще утвърди форматите на първенствата в А и Б групи на 8-и юни

Професионалните лицензи ще станат ясни до 27-и май

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки