ЦСКА ще опита да отмъкне Георги Божилов от Черно море

Отборът на ЦСКА проявява сериозен интерес към нападателя на Черно море Георги Божилов, научи кореспондент на Novsport.com

ЦСКА ще опита да отмъкне Георги Божилов от Черно море
Отборът на ЦСКА проявява сериозен интерес към нападателя на Черно море Георги Божилов, научи кореспондент на Novsport.com. Атакуващият футболист направи много силен пролетен полусезон и се превърна в един от най - добрите състезатели на "моряците". Неслучайно Божилов попадна и в полезрението на националния селекционер Лотар Матеус, който го сложи в разширения състав на трикольорите, но впоследствие не успя да попадне в основната група от футболисти за двубоите срещу Корсика и Черна гора.

От ЦСКА са забелязали силните игри на футболиста и до няколко седмици се очаква да отправят официална оферта за него, тъй като вече са се допитали до ръководители на Черно море, за възможността да го закупят. 

Много вероятно е армейците да предложат на шефовете на "Тича" трансферна сума плюс футболист, като възможните варианти са в посока Варна да се отправи Димитър Илиев, който и без друго е силно желан от Стефан Генов. Съществува възможност, като разменна монета да се използва и дясното крило на "чeрвените"Четин Садула, който и без това не попада в плановете на Милен Радуканов.

От Черно море не желаят да се разделят с Георги Божилов, но при положение, че в офиса им постъпи добра оферта за него, то те едва ли ще се замислят много с оглед политиката на отбора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки