Пирин (Разлог) в очакване да играе в „Б” група на мястото на Сливнишки герой

Участието на Сливнишки герой в „Б” група е 50/50 възможно. Това заяви треньорът на отбора Петър Малинов. Проблемите, които могат да възникнат както и се очаква, са от финансово естество. Докрая на месеца ще стане ясно ръководството на тима ще успее ли да подсигури необходимите финанси за участие във втория ешелон.

Пирин (Разлог) в очакване да играе в „Б” група на мястото на Сливнишки герой

Участието на Сливнишки герой в „Б” група е 50/50 възможно. Това заяви треньорът на отбора Петър Малинов. Проблемите, които могат да възникнат както и се очаква, са от финансово естество. Докрая на месеца ще стане ясно ръководството на тима ще успее ли да подсигури необходимите финанси за участие във втория ешелон. В близките дни президентът на Сливнишки герой Венцислав Рангелов трябва да пътува до Турция. Както е известно един от шефовете на Фенербахче спонсорираше досега тима във „В” група и сега трябва да стане ясно дали ще подсигури пари за професионалния футбол. Другият спонсор Хитачи също спира с парите предвид тежката ситуация в Япония.

 

„Ако нямаме необходимите финанси за „Б” група, по-добре да си играем във „В” група. Така че участието ни засега в професионалния футбол е 50/50 възможно. Иначе стадиона няма да има  проблем с получаването на лиценз за „Б” група. Парите за ремонта на съблекалните и поставянето на седалки са осигурени. Ако се забави ремонта първите ни два мача спокойно може да играем на „Герена”, каза треньорът Петър Малинов.

 

В редовния сезон на Югозападната „В” група отборът на Сливнишки герой завърши на първо място с 93 точки, на 8 пред втория и третия в класирането Пирин (Разлог) и Витоша (Бистрица). Така при положение, че тимът от Сливница се откаже от участие в „Б” група, то покана трябва да получи втория в случая – Пирин (Разлог).

 

Ако се стигне до там Пирин (Разлог) да влезе в "Б" група не е изключено и даване на лиценза на Пирин от Благоевград, за да започне участие от "Б" група, а не от "В", след като бе изхвърлен. Треньорът на Пирин (Разлог) Иван Стойчев, който е бивш футболист на "орлетата" заяви, че няма нищо против на това да се даде лиценза на Пирин. 

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ИЗНЕНАДА: Спартак Варна и Росен Кирилов се разделиха

Шокираща новина от Варна

Спартак Варна закрива сезона с як купон

"Соколите" на лагер в Банско или Правец

Бивш юношески национал на Ирландия е пред трансфер във Втора лига (видео)

Кайл Дегелман има много интересна история зад себе си

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки