Михайлович: Отказах на Интер, тъй като във Фиорентина ми е добре

Междувременно президентът на Интер Масимо Морати изненадващо обяви, че Леонардо все още се води треньор на тима и може да бъде призован обратно

Михайлович: Отказах на Интер, тъй като във Фиорентина ми е добре

Треньорът на италианския Фиорентина Синиша Михайловчи разкри, че ръководството на Интер и по-специално президентът на клуба от Милано Масимо Морати е отправил оферта към него преди месец, пише "Кориере дело спорт".

Сърбинът поясни, че от Интер са го искали за треньор, но той е отказал офертата, защото се чувства щастлив във Флоренция.

Междувременно президентът на Интер Масимо Морати изненадващо обяви, че Леонардо все още се води треньор на тима и може да бъде призован обратно.

Очаква се бразилецът да разтрогне договора си с „нерадзурите" и да поеме шефско място в Пари Сен Жермен. Интер обаче удря на камък в опитите си да намери нов наставник и, според Морати, в крайна сметка Леонардо може да запази поста си на „Сан Сиро".

„Леонардо все още е нашият треньор. Бих искал да напомня това на някои хора. Той не е напуснал. Все пак е свободен да види какви са възможностите в ПСЖ, но си остава служител на Интер и мога да го повикам обратно", заяви Морати.

Петролният магнат призна, че и той самият не е много наясно какво да прави в така създалата се ситуация. Морати обяви, че е говорил с бившият треньор на Дженоа Джан Пиеро Гасперини, но все още не е решил дали да го назначи.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки