Локо отпрати немския вратар

Проведоха двустранна игра на вчерашната следобедна тренировка в Пири край Банско

Локо отпрати немския вратар

Ръководството на Локомотив (Пловдив) няма да разчита на услугите на вратаря Михаел Калтенхаузер, който напусна лагера в Банско веднага след вчерашната следобедна тренировка. Причина за това решение се оказа фактът, че стражът не е свободен агент и за привличането му е необходимо изплащането на трансферна сума. Така на лагера в "Пири" пловдивчани разполагат с четирима вратари в лицето на Флориан Лучини, Димитър Грабчев, Иван Църваришки и Дино Шеремет. 

Иначе отборът вече се адаптира с условията на комплекса под Черни връх, а треньорският щаб заложи и вчера на дву-разови занимания. Следобедната тренировка послужи за провеждането на двустранна игра, с продължителност от две полувремена от по 30 минути. 

Селекцията с "черни" фланелки загуби от тима на своите съотборници в бяло с 4:2, като традиционно основната група футболисти от изминалата пролет тренираха самостоятелно под контрола на помощник-треньора Зоран Щерьовски. 

Отбора на "белите" бе в следния състав: Димитър Грабчев, Иван Светлев, Борис Бисеров, Мартин Кавдански, Джереми Родригес, Свилен Щерев, Драги Коцев, Ненад Лукич, Габор Ерош, Дарио Захора, Базиле де Карвальо 

Срещу тях се противопоставиха: Михаел Калтенхаузер, Илиян Марчев, Атанас Рибарски, Юнес Бенджелюн, Ангел Йошев, Валери Георгиев, Йордан Тодоров (50' - Здравко Лазаров), Аян Садъков, Запрян Запрянов, Мануел Бенитес (40'- Серджиньо), Жоел Томаш 

Двубоят бе ръководен от помощник-треньора Петър Пашев, като първи с гол започнаха "черните", които откриха чрез Мануел Бенитес. Съперниците им обаче стигнаха до пълен обрат с голове на Дарио Захора, Ненад Лукич (2 гола) и нов гол на Захора след перфектно изпълнен пряк свободен удар. Влизането на Здравко Лазаров макар и за десетина минути каза своята дума, като набързо Електричката се отчете с гол и фиксира крайното 4:2 за "белите". Срещата бе изгледана от собственикът Константин Динев, който по традиция не изоставя отбора си повреме на подготовката му. Утре към лагера ще се присъедини и почетният президент Христо Бонев. 

Веднага след последният съдийски сигнал футболистите предпочетоха да разпуснат в басейна, сауната и джакузито, които са на тяхно разположение. 

От вчера вечерта в комплекс "Пири" пристигна и тимът на Монтана, което най-вероятно ще разнообрази ежедневието на пловдивчани, които до този момент бяха единствения отбор предпочел спортния комплекс, намиращ се на два километра от Банско. Разходките до града са трудна задача, най-вече когато се тренира два пъти на ден. Това може да се случи веднага след вечеря, тъй като следобедната почивка е задължителена за всички. 

Очаква се днес да бъде официално утвърдена програмата за подготовка и контролни мачове повреме на престоя в Австрия. 

Крушарски: Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш

"Защитата ни е идеална", обяви той

Томаш след загубата: Искам да се боря за шампион и да печеля купи

"Това не зависи изцяло от мен", заяви треньорът на Локо (Пловдив)

Шампионският отбор на Локо (Пловдив) се завърна на "Лаута"

Те бяха специален гост на домакинската среща с Левски

ЗА ПРЕСТИЖ: Левски обърна Локо (Пд) на "Лаута"(ВИДЕО)

"Сините" победиха "смърфовете" за успех с 2:1 в Пловдив

Локо (Пловдив) остава без Евандро за мача във Варна

Вижте и цялата група на "смърфовете"

Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки