Миньор отваря днес нова страница

Тимът се представи много добре през миналия сезон, трябва да се отбележи и добрата работа на треньорското ръководство и футболистите. В началото на миналия сезон имаше всякакви недоброжелатели, които ни отписваха. През зимната подготовка направихме много добра селекция, поехме и рискове, като освободихме някои играчи. Но завършихме на девето място

Миньор отваря днес нова страница

Миньор се е представил много добре през шампионата през миналия сезон, особено през пролетния дял, но добрите моменти за чуковете тепърва предстоят. Това каза изпълнителният директор на клуба ген. Димитров, предаде репортер на Novsport.com.

 

От днес започва подготовката на Миньор. Тимът се представи много добре през миналия сезон, трябва да се отбележи и добрата работа на треньорското ръководство и футболистите. В началото на миналия сезон имаше всякакви недоброжелатели, които ни отписваха. През зимната подготовка направихме много добра селекция, поехме и рискове, като освободихме някои играчи. Но завършихме на девето място. Откриваме днес новата страница на Миньор и очаквам някакви положителни резултати, каза Димитров на пресконференцията, излъчвана пряко по Novsport.com.

 

Той оповести и имената на освободените футболисти - Олегов, Горан Янкович, Томас Оклещек, Самир Аяс, Мирослав Петров, Йошев,  са сред освободените футболисти. Петър Петров е претърпял операция на коляното заради скъсани връзки и след като се възстанови ще стане ясно неговото бъдеще в клуба.

 

Иван Михов, Коце Кацимерски, Христо Спасов, Дамянов, Александров, Салас Окечуко са новите играчи, които ще започнат подготовката днес.

 

Венци Иванов е класен футболист и той ще запълни дупката в нападението, която имахме. От Гърция също очакваме нападател, който е голмайстор на втората им дивизия. Основното е да изградим тима, да намерим баланс.  Селекцията е отворен процес, ако се появи нещо, ще разгледаме. Ние сме си определили групата, увери генералът.

 

Не мисля, че трябва да коментирам отношенията ни с Общината. Дано един ден, особено сега покрай изборите, нещата да потръгнат надобре. На този етап очаквам 150 хил. лева за ремонт на стадиона. Миньор трябва да е спокоен, финансово ще бъде обезпечен. Редовно се плащат заплати, получат се и закъснения, но гледаме да сме коректни, уточни той.

 

Новото първенство е неясно. До вчера се играха баражи, а може и още да има, за  да се попълват групите. Всеки има амбиции, но бъдещето ще покаже. Не мога да говоря за тях. Наказанието от миналия сезон ни остана, но като се изтегли жребия, ще стане ясно къде ще играем, допълни Димитров. 

 

Фотогалерия от събитието може да видити ТУК

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки