Пенев: Предполагам, че тази несигурност оказва влияние (+ВИДЕО)

„Такива червени картони са просто недопустими, ще има разговори”, каза той

Пенев: Предполагам, че тази несигурност оказва влияние (+ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев каза, че отново е разочарован от отношението на определени футболисти след равенството 1:1 с Локо (София). Той добави и че несигурността в клуба оказва някакво влияние върху изявите на отбора.

„Как го оценявам това равенство? Като добра игра. Можеше и повече. Имахме си ситуациите, с които можеше да победим, но както срещу Ботев така и тук има футболисти, които се отнасят крайно несериозно."

"Тези червени картони са недопустими. Днес Николич, срещу Ботев в Пловдив видяхме Силва.  Ще имаме разговори. Не може да се отдаваме на емоциите. Футболисти, които искат да играят в ЦСКА, като Тони Силва и Николич, трябва да умеят да контролират емоциите си. Нервите са лош съветник. Те трябва да са наясно, че не могат да се отнасят несериозно към своите ангажименти по време на тренировките и мачовете”, каза той.

„Започнахме добре, затворихме отбора на Локомотив в тяхната половина. След този картон нещата се усложняват. Няма как. За мен е очевадно, че отборът играе по-добре. Играта търпи прогрес, това е ок. Положителното е, че играта се подобрява, а негативното е червеният картон. Започваме много добре второто полувреме, но той ни ограничава след това, а аз съм максималист и мисля само за победата”, добави специалистът.

„Предполагам че тази несигурност оказва влияние. Това не е от вчера или онзи ден, а от много години, да не ги пресмятаме, но са много. В близките дни дано се вземе някакво решение и да продължи напред клуба. От доста години ЦСКА е в тежка ситуация. Пак казвам, надявам се ръководството да вземе правилните решения, за да може клубът да стъпи върху една солидна основа. Много е важно. Аз и треньорският щаб сме ок, но това води до едно сериозно влияние върху футболстите. Аз ги мотивирам, спряват се добре, но съм сигурен, че им влияе”, добави Пенев.

За договора си и дали е имало разговори с него той заяви: „Всичко е спекулации. След 31-и май ще говорим, към момента е това. Въпросите за бъдещето на ЦСКА не към мен, аз не съм присъствал на сбирката. Ако е нещо свъзано с отбора – да. В момента аз не мисля за бъдещето си в ЦСКА. Има още една седмица. Ще бъде изключително жалко, ако отборът не продължи в „А” група, както и ако няма една организация, подобаваща на един такъв клуб. Не искам обаче аз да отговарям на въпросите, които трябва да са към друг."

За "червените" юноши:

"Доволен съм от юношите, които тренират с нас, не случайно тези три момчета попаднаха в групата. Аз обаче виждам развитието на мача и преценявам кой да влезе. Мисля, че не съм се объркал. Един централен защитник може да стане десен бек, например, или пък вътрешен халф. Понякога едни такива ротации са наложителни в един такъв мач."

За последния двубой през сезона:

"Давам на момчетата два дни почивка и после ще работим за последния мач. Излизаме за победа, без значение дали имаме шансове и какви са те. Още не знам кои ще бъдат на разположение за последния двубой, защото има контузени и картони, така че, ако се наложи, ще пусна млад човек. Днес също имах нещо предвид, но не можа да се получи заради червения картон."

Белчев: И за мен това, което се случва е необяснимо

Треньорът на ЦСКА бе доста разочарован

Храбър Крумовград не се даде и на ЦСКА (ВИДЕО)

"Червените" заплашени от бараж за Европа

ЦСКА пусна билетите за Крумовград

"Червените" примемат хита на сезона в събота

Потвърдено: Нов директор и скаутско звено в ЦСКА

„Червените“ търсят президент, не се разбраха с Бербатов

Християн Петров: Боли ни! Това не приляга на ЦСКА!

Бранителят бе много разочарован след загубата от Лудогорец

Белчев: Не отива на ЦСКА да е на второто място

Треньорът на "червените" бе разочарован след загубата от Лудогорец

Окончателно: ЦСКА без каре титуляри, но с Каранга в Разград

Стамен Белчев определи групата за Лудогорец

Матей аут за Лудогорец, пред раздяла с ЦСКА

Капитанът може да е изиграл последния си мач с червената фланелка

ЦСКА готви мащабна селекция, гледа към Испания

„Червените“ търсят подсилване във всички линии

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки