Любовницата на Гигс показа нова татуировка, докато пече дупе в спа хотел (снимки)

Имоджен Томас се забавлява в Лос Анджелис, посвещавайки новото си тату на неверния "червен дявол"

Любовницата на Гигс показа нова татуировка, докато пече дупе в спа хотел (снимки)
Секси любовницата на Райън Гигс (една от всички) Имоджен Томас побърза да се порадва на жаркото лятно слънце и разкри прелести в спа хотел в Лос Анджелис.

Върху предизвикателното си тяло героинята от бритаснкия „Биг Брадър” е изписала и послание към уелската легенда на Манчестър Юнатед. Новата татуировка върху Имоджен има следния текст: „Liars and cheats will never have my heart” („Лъжци и изневери никога няма да имат сърцето ми”), тактично допълнена със сърчице накрая.

Вместо с мъже, мис Томас се отдала на релакс със свои дружки, които както се вижда от снимките също не са за пренебрегване. Пред феновете си в Туитър Имоджен обяви, че с радост би се преместила да живее в САЩ: „Толкова съм щастлива в Лос Анджелис. Не искам да се връщам у дома. Мога да остана тук завинаги”, пише красавицата на своята страница.

Изкушението на Райън Гигс бе замесена в съдебна афера след разкритията за тайния любовен живот на крилото на „червените дяволи”. Оказа се, че освен с нея 37-годишният Гигс е изневерявал на съпругата си и със своята снаха. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки