Френски нападател в Локо Пд

Става въпрос за тъмнокожия таран Абубакар Тандия

Френски нападател в Локо Пд

 

Френски нападател пристигна вчера в Локомотив Пловдив, пише „Тема Спорт". Новината бе потвърдена от спортния директор на черно-белите Бранко Милованович. Става въпрос за тъмнокожия таран Абубакар Тандия.
 
Той е висок 192 см и ще остане на проби при смърфовете за няколко дни. Французинът е роден на 3 октомври 1983 година и идва от португалския Навал. Старши треньорът на Локо Пловдив Драган Канатларовски ще реши дали да го задържи в отбора. Нападателят идва като свободен агент и няма да има проблем с картотеката, ако бъде одобрен.
 
„Продължаваме със селекцията. Очакваме на проби и испански футболист. Името му ще научите, след като дойде на „Лаута", заяви Бранко Милованович.
 
В същото време стана ясно, че голяма част от тренировките през тази седмица ще пропусне голаджията на смьрфовете Базил де Карвальо. Сенегалецът с френски паспорт отпътува за Португалия, където утре ще играе контрола с националния тим на Гвинея Бисау срещу Екваториална Гвинея.
 
Наставникът на черно-белите Драган Канатларовски ще очаква завръщането на футболиста още в четвъртък, за да може Карвальо да направи поне две тренировки тази седмица със своите съотборници преди домакинството на Локо София в събота.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки