Мистерия с новата звезда на Черно море

От Литекс разкриха тайната на варненци, Паломино е с травма

Мистерия с новата звезда на Черно море

В Черво море прикриват травма на звездата си Ермес Паломино. Пантерата не пътува с отбора за контролата с Астра преди 3 дни в Плоещ, като от спортно-техническия щаб уточниха, че той ще проведе две тренировки на „Тича" под ръководството на кондиционния треньор Веселин Марков.

Явно обаче Паломино лекува сериозна травма, тъй като след снощния финал на Ариана аматьорска лига помощник-треньорът на Литекс Ради Здравков обяви, че според тяхна информация венецуелецът няма да играе не само в събота в Ловеч, но и в още няколко срещи.

Според информациите от „Тича" обаче Стефан Генов отново ще може да разчита на всички свои футболисти с изключение на новопривлечения Марчев, който се възстановява от контузия.

Със сигурност той няма да изневери на себе си и ще започне мача в Ловеч със същия титулярен състав, с който игра в последните 3 двубоя.

Черно море започна подготовката си за гостуването на Литекс. Възможно е през седмицата „моряците" да направят една тренировка на осветление в часа на мача, но Стефан Генов сподели, че единственото място във Варна за такава тренировка е един от терените на Техническия университет.

Наставникът се притеснява от настилката на този терен, която е изкуствена и са възможни контузии.

Междувременно продължава записването за екскурзията на феновете до Ловеч. Цената е 30 лева и повече информация може да се получи във фенклуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки