Солена глоба за Иво Иванов

Той бе сниман да се пуска прав по водна пързалка, вместо да се възстановява от травмата

Солена глоба за Иво Иванов

Сериозна глоба грози защитника на Лески Иво Иванов. Причината е неспазване на треньорски и лекарски препоръки по време на мачовете срещу Спартак Търнава. Иванов бе контузен и в двата мача и не взе участие в тях.

Той обаче е бил сниман в аквапарк в родния му Казанлък да се пуска прав по водна пързалка, вместо да се възстановява от травмата, за да може по-бързо да се върне в игра.

Според информациите ръководството на сините още преди няколко дни е разбрало за своеволието на защитника и в момента шефовете обмислят в какъв размер да бъде глобата. Със сигурност обаче тя ще бъде доста солена.

Очаква се днес или утре защитникът да разбере каква сума ще му бъде удържана от заплатата. Най-вероятно той ще отнесе 50 процента от възнаграждението си, което възлиза на близо 6 хиляди евро.

В мачовете срещу Спартак на мястото на Иванов игра новопривлеченият Ларс Рисп. Той обаче не бе в добра кондиционна форма и видимо се измъчваше по време на двубоя.

Шефовете на "Герена" са бесни от отпадането на тима от евротурнирите и сега защитникът им даде отличен повод да го нарочат за преждевременното изхвърчане от турнира.

Миналата седмица защитникът се забърка в друг скандал, когато се удари в дърво в Казанлък. Тогава се оказа, че не е бил употребил алкохол и шефовете на сините му спестиха глобата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки