Трима треньори също напуснаха „синята” ДЮШ

"Намалението не беше толкова драстично, но и това оказа влияние", каза Веселин Сърбаков

Трима треньори също напуснаха „синята” ДЮШ

Трима треньори от ДЮШ също си тръгнаха от "Герена" през това лято. Това са Петко Медбецки, Антон Кирилов и Веселин Сърбаков. Първият, който през миналата кампания води формацията на родените през 2000 г., вече пое подвизаващия се във Североизточната В група Шумен. Кирилов и Сърбаков засега са без отбори. Последният обясни какво го е накарало да остави водения от него набор 2004.

"Причините да си тръгна остават между мен и клуба. Тези неща трябва да си останат в кухнята. Не ми беше лесно да взема това решение, но то бе добре обмислено. Прецених, че това е правилният път. Няма някаква драма. Мисля, че си тръгнах в момент, в който набор 2004 бе сред най-добрите в България. Можех да напусна и по-рано, но исках да свърша докрай работата си”, обясни Веселин Сърбаков. Той добави, че не финансовата страна е била основният повод да потърси реализация другаде.

"Парите в школата не са били някакви невероятни. Намалението не беше толкова драстично, но и това оказа влияние. Все пак имам семейство и ангажименти. Но аз като юноша на клуба няма как да кажа лоша дума. Георги Иванов ми обясни на раздяла, че вратите на "Герена" са отворени за мен, сега обаче искам да опитам да се реализирам другаде", каза още специалистът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки