Георги Марков: На този етап още чакаме Романов и Гъргоров

Слаб интерес за домакинството на Славия

Георги Марков: На този етап още чакаме Романов и Гъргоров
Спортният директор на Ботев (Пд) Георги Марков обяви, че в клуба все още се надяват да успеят да се подсилят с бившите играчи на Локомотив (Сф) Владислав Романов и Емил Гъргоров.

На "Коматево" изчакват крайния им отговор за отправените им предложения от доста време. Това важи с особена сила особено за крилото, за когото се чака отговор от около месец и половина.

„На този етап все още изчакваме двамата. Те имат варианти за продължаване на кариерите им в чужбина. Когато стане факт привличането им, което се надявам да се получи, ще го обявим“, коментира Марков пред  „7 дни спорт“.

Междувременно феновете на Ботев проявяват слаб интерес към домакинството на Славия. От вчера сутринта пропуските са в продажба, но „белите" не са толкова голям дразнител за бултрасите и липсват големи опашки, каквито са налице преди дербитата.

Въпреки това в неделя се очаква базата в "Коматево" да е изпълнена до краен предел и феновете да помогнат на любимците си да постигнат първа домакинска победа през новия сезон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки