Sofia Sport & Healthy Life 2015 - изложение за спорт и здравословен живот

От 15-ти до 17-ти октомври в НДК Виа Експо организира събитието

Sofia Sport & Healthy Life 2015 - изложение за спорт и здравословен живот
От 15-ти до 17-ти октомври в НДК Виа Експо организира изложението Sofia Sport & Healthy Life 2015 с институционалната подкрепа на Столична община (Европейска столица на спорта за 2018 г.), Novsport.com сред партньорите на изявата.

Тя ще събере на едно място производители, вносители и търговци, като ще насърчи създаването на бизнес контакти и ще привлече крайни потребители.

Изложителите ще представят оборудване за фитнес зали и стадиони, съоръжения за рехабилитация, спортни настилки, екипировки за спорт и туризъм - обувки, облекла, топки, раници и чанти.

Фирма от Испания цели чрез Sofia Sport & Healthy Life да намери дистрибутор за България, а участник от Австрия ще популяризира мобилно приложение за забавно и лесно организиране на ски почивки.

Сред продуктовите експонати посетителите ще видят разнообразие от хранителни добавки, продукти от алое и колаген, програми за отслабване, чай, кафе, шоколад и др., обогатени с екстракт от чудотворната гъба Ганодерма Луцидум.

Високотехнологични стелки, ортези, възглавнички за нормализиране на рH баланса, изотонични напитки също намериха своето място на събитието. Интерес ще предизвика демонстрацията на тест на папиларните изображения, чрез който всеки може да получи информация за своите индивидуални заложби.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки