Феро: Само моите треньорски грешки са причина за загубата

Време беше да изгубим един мач тук, но доверието ми в някои футболисти се изчерпва, закани се Спасов

Феро: Само моите треньорски грешки са причина за загубата
Наставникът на Монтана Ферарио Спасов пое изцяло вината за първата домакинска загуба, дошла след 1:2 от Славия на „Огоста”. Спасов заложи на Дости и Поплатник като титуляри, но ги изтърпя само до 39-ата минута, а след мача призна:

„За недоброто ни представяне днес вина ако трябва някой да има, това съм аз, защото избрах една схема на игра, която не ни донесе успех през първото полувреме. Беше много трудно да се преустроим през вторите 45 минути. Момчетата се постараха да спечелят този мач, но някой път и треньорските грешки... замисълът ни не се получи на практика и това повлия на отбора да попадне във футбол, който не сме играли досега. Дадохме много празни пространства на противника, имат отлични нападатели в лицето на Манзоро и Карачанаков и при 2:0 до края беше много трудно при това тежко време  да имаме и физически сили да се противопоставим. Но момчетата направиха всичко възможно. В някои случаи и треньорските грешки повлияват за загубата, така че аз не обвинявам никого, обвинявам себе си за този мач. Искам да благодаря на хората, които дойдоха и ни подкрепяха. Нека не търсят вината на друго място. Аз осъзнавам и поемам цялата отговорност, но време беше да загубим тука един мач, не виждам нищо страшно да е станало”, коментира Феро пред „Диема” след поражението.

Той обаче не скри, че доверието му към някои играчи се изчерпва.

„Продължаваме, но просто доверието ми в някои футболисти се поизчерпва. След като съм ги пуснал съм имал идея как трябва да изглеждаме, но това, което показахме, даде възможност на Славия да поведе с два гола, а изпуснаха и още положения, а ние до края на мача не създадохме напрежение пред вратата на противника и това са реалностите”.

Наставникът на Монтана отказа да се жалва от съдийски грешки, след като изгледа на запис положението, при което Балджийски падна в наказателното след намеса на Марио Кирев.

„Аз коментатор на съдиите няма да бъда. При всички положения срещу нашия отбор от началото на сезона дадоха и по-смешни дузпи от тази, но в крайна сметка дори и да има претенции, какво от това?”.
Славия чака отговор от капитан и голмайстор

"Белите" могат сериозно да свалят възрастовата граница през лятото

Славия чака отговор от Тасев

Халфът все още не е решил за бъдещето си

Заги обяви групата за Ботев Пд

Белите без Томбак и Христов

Загорчич в Славия и през следващия сезон

Специалистът е взел решение за бъдещето си

Керкез: Липсваше ни концентрация, но трябва да вдигнем главите

Треньорът на Ботев (Пловдив) не бе никак доволен след загубата от Славия

Загорчич: Европа? Винаги трябва да сме оптимисти!

Треньорът на Славия бе доволен от успеха над Ботев в Пловдив

Славия изненада неприятно Ботев (Пловдив) на "Колежа"(ВИДЕО)

Галин Иванов вкара победното попадение в срещата

Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

Славия с рутинна победа над Хебър на стадиона в Овча купел (ВИДЕО)

"Белите" постигнаха успех с 3:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки