Пламен Киряков: Бием три пъти и сме първи

Изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков е оптимист за неделната среща с лидера в първенството Лудогорец. Той вярва, че бургазлии имат сили да свалят разградчани от върха.

Пламен Киряков: Бием три пъти и сме първи
Изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков е оптимист за неделната среща с лидера в първенството Лудогорец. Той вярва, че бургазлии имат сили да свалят разградчани от върха.
 
„Очаквам победа, която да ни помогне да скъсим разликата с лидера. Нищо не ни пречи да имаме по-големи амбиции и да мечтаем за нещо повече от това, което е в момента. Преди началото на полусезона целите ни бяха да се намираме тук, където сме сега. Естествено постигането им не беше на живот и смърт. Отбор, пред който няма цели, е мъртъв отбор. При три последователни победи до края на първенството може да се озовем на първата позиция. Надявам се да се получи интересен мач, с много футболни аргументи, от който феновете да останат доволни", заяви шефът на акулите. В последните два кръга възпитаниците на Херо гостуват на Локомотив София и приемат Монтана. Бургазлии, които са на трето място, изостават на 5 точки от лидера Лудогорец и на 3 от втория ЦСКА.
 
Киряков допълни, че все още няма развитие по случая със Станимир Стоилов и това дали ще поеме отбора от Нова година.
 
„Димитър Димитров е в отлична кондиция и изпълнява всичките си ангажименти без проблеми. Станимир Стоилов е вариант само ако се наложи операция или някакво друго лечение на Димитров", завърши Пламен Киряков.
 
Бургазлии преговарят с играчи от Португалия
 
Черноморец е започнало преговори за привличането на играчи от елита на Португалия и втората дивизия на страната. Това призна изпълнителният директор на акулите Пламен Киряков.
 
„Както знаете, Петър Колев и Георги Чиликов бяха в Португалия. Набелязани са вече футболистите, влезли сме в преговори за тях. Част от състезателите продължаваме да следим. След приключване на есенния полусезон ще дойдат хора на проби. Подготвяме специални контроли на отбора между 5-и и 15-и декември, на които да изпробваме играчите. На какви постове ще са те, ще се разбере непосредствено преди края на есенния полусезон. Това са футболисти от Първа и Втора португалска лига, които са млади и играят редовно. Не е изключено да освободим състезатели, но това ще се разбере, когато стане ясно какви играчи ще вземем", добави шефът на Черноморец. 
Илия Груев: Лудогорец е това, което трябваше да бъде Черноморец

От 18 треньора във Втора Бундеслига, само трима бяхме чужденци

Златко Янков на 50: Още ме е яд, че не фаулирах Баджо за първия му гол

Мечтата ми е да работя в Турция, там ме уважават повече, отколкото в България, откровен е Фара

Черноморец грабна Купата на малките майстори

На финала "акулите" победиха Карнобат с 4:0 и вдигнаха шампионската купа

Християна Гутева ще ръководи Поморие - Локомотив ГО

Вижте всички съдийски назначения за срещите от XXX кръг на "Б" група

Всички победители в турнира за Купата на България

ЦСКА вдигна трофея тази година

Назначиха реферите за кръга в „Б” група

Вижте всички наряди

Крушарски: Нека се обединим и не делим клубовете на черни, жълти, червени и други

„Нека държавните и общински институции помогнат на всеки един спортен клуб, независимо от името му”

Черноморец Бургас спря устремилия се към титлата при юношите Лудогорец

"Акулите+ се наложиха с 2:1

Изпълкомът ще утвърди форматите на първенствата в А и Б групи на 8-и юни

Професионалните лицензи ще станат ясни до 27-и май

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки