Благо Джисъса: Ако мога да избирам, искам в Барса

Полузащитникът на Терек (Грозни) – Благой Георгиев, бе гост в предаването на Росен Петров по btv – “Нека говорят”. В него той призна, че си мечтае да играе в Барселона и пожела нов късмет за националния отбор под ръководството на Любо Пенев.

Благо Джисъса: Ако мога да избирам, искам в Барса
Полузащитникът на Терек (Грозни) – Благой Георгиев, бе гост в предаването на Росен Петров по btv – “Нека говорят”. В него той призна, че си мечтае да играе в Барселона  и пожела нов късмет за националния отбор под ръководството на Любо Пенев.

„Баща ми ме закара на първата тренировка в Славия, бях 8-годишен. Тогава почнах и от този момент сам си ходя и съм е научил да съм самостоятелен. Първата премия в Славия изкарах, когато бях на 17. Не мога да си спомня колко пари бяха, но ги дадох на майка ми и баща ми, от сърце го направих. Сега също им помагам, никога няма да спра да го правя“, зарече се Георгиев.

„Трябва да се знае за какво отиват парите във футбола, без тях не може, но те имат и негативна страна. Първият ми треньор Иван Хайдарлиев, на когото съм вечно признателен, ни казваше „Докато ги няма парите, играйте за удоволствие, после няма да го чувствате. Ако трябва да избирам къде да играя – искам в Барселона. Терек е по-скромен клуб, който обаче всяка година израства. Разбирам се с президента Рамзан Кадиров, но е хубаво с такъв човек да се разбираш, че иначе ще е лошо“, прояви чувство за хумор Благо. 

„Ще видим как ще се представим с новия селекционер Любослав Пенев. Нова година - нов късмет, времето ще покаже. В добри отношения с него. Искам да променя някои неща от миналото си, но от друга страна и не искам. Господ ни дава изпитания, които да преодолеем, за да се чувстваме след това много по-щастливи. Както се чувствам аз със семейството ми“, завърши Георгиев. 
Шльонск с двамата българи направиха важна крачка в битката за титлата (ВИДЕО)

Отборът победи Радомиак с 2:0

Феновете на Апенините избраха Петко Христов за най-добър в Серия Б

Бранителят получи сериозно признание

Георги Русев и Сион са на малка крачица от елита на Швейцари

Тимът на нашенеца с нов успех

Ники Тодоров номиниран за №1 през сезона в Шотландия

Може да гласувате за него

В Турция: Ердоган поздрави Мъри и Гьозтепе

Президентът пожела успех на тима, воден от Стоилов

Георги Костадинов спечели титлата на Кипър с неговия АПОЕЛ (Никозия)(ВИДЕО)

Това се случи по доста любопитен начин

Здравко Димитров с много силен мач при ключов успех на Сакаряспор (ВИДЕО)

Отборът на българина може да спечели промоция

В Гърция: Десподов се контузи, под въпрос е за дербито

Българското крило с травма на тренировка преди мача с Олимпиакос

Георги Русев с победен гол в Швейцария (ВИДЕО)

Българският национал донесе успеха на Сион с 2:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки