Лекар от Италия на „Армията” няма, доктор от ДЮШ ще се грижи за „червените”

Собствениците на ЦСКА за пореден път се изметнаха от думите си

Лекар от Италия на „Армията” няма, доктор от ДЮШ ще се грижи за „червените”

Собствениците на ЦСКА за пореден път се изметнаха от думите си. След многократни обещания за лекар от Италия те заложиха на българин от ДЮШ на червените.

Това е Андрей Миладинов, който преди три години, когато Димитър Пенев бе начело на отбора, се грижеше за здравето на футболистите. Миладинов идва на мястото на Мирчо Крайнов, чието име нашумя покрай допинг скандала на Армията.

Сега в ЦСКА няма да могат да разчитат на основни играчи като Костадин Стоянов, Тодор Янчев и Румен Трифонов, а съдбата на Борис Галчев и Мишел Платини също е неясна. Поне в този случай Димитър Пенев взе нещата в ръце и заложи на човек, който се е доказал с работата си за ЦСКА.

Андрей Миладинов досега бе основен фактор в ДЮШ на клуба. Предишният му престой в представителния отбор бе отново след скандал на Армията.

Тогавашният лекар Авгеринос Афурас бе уличен в организирането на черно тото и се наложи Миладинов на пожар да спасява положението. Сега нещата се повтарят, а и цялостната ситуацията в ЦСКА наподобява тогавашното трагично положение.

Андрей Миладинов е роден на 30 март 1981 година и завършва със специалност ортопедия. Той има стаж от 4-5 години в III Градска болница в София. В ДЮШ на ЦСКА работи от 3 години.

И в двата случая, в които започва в първия отбор, Миладинов е спасителен вариант за ЦСКА. Ръка му подава Димитър Пенев, който многократно е показвал, че не се притеснява да работи с млади и перспективни хора.

Този път обаче за Миладинов положението е твърде деликатно, тъй като ще трябва да се докаже в изключително трудна ситуация.

В ЦСКА гръмна грандиозен допинг скандал, а освен уличените в употреба на забранени вещества не е ясно какво е положението с останалите в отбора.

Прецедентът, който се случи в родния футбол, може да има фатални последствия за червените. От тук нататък на ЦСКА винаги ще се обръща специално внимание щом стане въпрос за употреба на забранени вещества.

Андрей Миладинов първо ще трябва да спечели доверието на самите футболисти, които несъмнено ще са резервирани към това, което им се дава.

Белчев: И за мен това, което се случва е необяснимо

Треньорът на ЦСКА бе доста разочарован

Храбър Крумовград не се даде и на ЦСКА (ВИДЕО)

"Червените" заплашени от бараж за Европа

ЦСКА пусна билетите за Крумовград

"Червените" примемат хита на сезона в събота

Потвърдено: Нов директор и скаутско звено в ЦСКА

„Червените“ търсят президент, не се разбраха с Бербатов

Християн Петров: Боли ни! Това не приляга на ЦСКА!

Бранителят бе много разочарован след загубата от Лудогорец

Белчев: Не отива на ЦСКА да е на второто място

Треньорът на "червените" бе разочарован след загубата от Лудогорец

Окончателно: ЦСКА без каре титуляри, но с Каранга в Разград

Стамен Белчев определи групата за Лудогорец

Матей аут за Лудогорец, пред раздяла с ЦСКА

Капитанът може да е изиграл последния си мач с червената фланелка

ЦСКА готви мащабна селекция, гледа към Испания

„Червените“ търсят подсилване във всички линии

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки