Официално: Допинг пробите на Платини и Галчев са отрицателни

Както и се очакваше, допинг пробите на футболистите на ЦСКА Мишел Платини и Борис Галчев са отрицателни, съобщи официалният сайт на "армейците".

Официално: Допинг пробите на Платини и Галчев са отрицателни

Както и се очакваше, допинг пробите на футболистите на ЦСКА Мишел Платини и Борис Галчев са отрицателни, съобщи официалният сайт на "армейците". Двамата са дали биологичен материал след срещата от 14-ия кръг на "А" група срещу Литекс в Ловеч (2:0). Ето какво гласи комюникето в клубния сайт на ЦСКА:

"Армейци,


в ПФК ЦСКА ЕАД пристигнаха резултатите от допинг пробите на Мишел Платини и Борис Галчев. Бихме желали да Ви информираме, че и двата теста на въпросните футболисти са отрицателни." 

Така се потвърдиха думите на бившия доктор Мирчо Крайнов, че не е давал на двамата хранителни добавки със забранения метилхексанамин

Костадин Стоянов, Тодор Янчев и Румен Трифонов обаче вече чакат наказанията си, след като в организма им бе открит стимуланта. Пробата на първия е от дербито срещу Левски от 12-ия кръг (1:0), а на другите двама от двубоя срещу Лудогорец от 15-ия кръг (2:2). 

На тях временно са спрени правата до изясняване на случая. 

От БОК обещаха, че наказанията им ще станат ясни до края на януари. 


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки