Пената: Трябва да има пари, затова шефовете продават (видео)

Чичо Митко призова феновете на ЦСКА да застанат зад отбора във връзка с готвения протест от тяхна страна заради политиката на клуба да се раздели с най-добрите футболисти

Пената: Трябва да има пари, затова шефовете продават (видео)
Трябва да има и пари и затова се правят тези неща. Това каза старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев относно масовата продажба на най-добрите футболисти на тима тази зима, предаде репортер на Novsport.com от летище София. Вчера Мишел Платини подписа 3-годишен договор с Динамо (Букурещ). А преди него бяха продадени Янис Зику, Спас Делев и Грегъри Нелсън.
 
Пенев каза, че ще разчита на както на „опитните” нови играчи, които вече дойдоха, а се очакват и още, така и на младите таланти на отбора.
  
„Смятам, че младите момчета добре работят, да не ви връщам към ‘85-’86 година. Надявам се, че трима-четирима от тях ще бъдат по-често на терена.
 
Относно коментарите на Димитър Бербатов, който разкритикува управлението на клуба, Пената каза: „Това си е негово мнение. Аз не мога да бъда съгласен с неговото мнение.”
 
„Аз смятам, че не се крият зад мен, защото много пъти съм бил на поста треньор, а и почетен президент съм, така че не е нужно да се крият зад мен.”
 

Чичо Митко призова феновете на ЦСКА да застанат зад отбора във връзка с готвения протест от тяхна страна заради политиката на клуба да продава. „Аз знам, че феновете обичат ЦСКА и винаги са изисквали от отбора, а той ги е радвал, но идва момент, когато трябва да се обединят и заедно да погледнем към положителните неща и тези, които са негативни. Аз смятам, че повечето са положителни”, каза Димитър Пенев.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки