Още няма кандидати за палата на Наско Сираков (+снимки)

Вече трети месец не се появило нито едно запитване за оглед на обявената за продажба суперлуксозна къща на Наско Сираков и Илиана Раева. Имотът е в столичния кв. „Драгалевци" и е с обявена цена 4,2 млн. евро в интернет сайтове за недвижими имоти

Още няма кандидати за палата на Наско Сираков (+снимки)
Вече трети месец не се появило нито едно запитване за оглед на обявената за продажба суперлуксозна къща на Наско Сираков и Илиана Раева. Имотът е в столичния кв. „Драгалевци" и е с обявена цена 4,2 млн. евро в интернет сайтове за недвижими имоти, пише "Труд".
 
Според познавачи в бранша, ако се стигне до сделка на тази кота, спортната фамилия ще постави рекорд на родния пазар. Имотът е върху парцел от 5 декара, като къщата е на площ от 920 квадратни метра. Сиракови искат да продават, защото двете им дъщери вече живеят в чужбина и смятали за излишно разточителство да плащат по около 12 000 лева месечно за режийни разходи.
 

Райската градина с осветения изографисан параклис с иконостас е гордостта в дома на треньорката по художествена гимнастика. Докато футболната звезда се прехласва по ловните трофеи в кабинета и басейна.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки