Дучето: Явно Монтана е с две класи повече от Калиакра, протестите продължават

„Вчера ЦСКА записа най-срамната си страница в своята история", смята шефът на фенклуба на "армейците"

Дучето: Явно Монтана е с две класи повече от Калиакра, протестите продължават

Шефът на цетралния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов, коментира решението на ръководството на „червените” да завишат цените на билетите за мача с Монтана. Както е известно билетите в Сектор Г са 10 лева, което е двойно повече от предишния домакински двубой с Калиакра.

 

„Не е редно публиката да коментира ценовата политика на шефовете, които управляват клуба. Но като човек всеки има право да реши сам за себе си дали да даде тези 10 лева и да подкрепи любимия отбор или да не ги даде. Вероятно решението за по-скъпи билети е продиктувано от разликата в класите на двата отбора Калиакра и Монтана. Монтана победи Калиакра като гост и явно спектакъла ще е по-голям за тези, които ще бъдат по трибуните. Аз лично ще си купя билет и ще отида да покрепя клуба, който обичам и в същото време изразя своето несъгласие с това, което се случва като управление в моя любим клуб. Онова, което се случи в цялата страна срещу клубната политика ще продължи. Всички тези хора протестират защото обичат ЦСКА. Протестите ще продължат докато ЦСКА стане свободен. Аз не съм виждал в някой клуб в Европа да се увеличават цените на билетите за да няма публика по трибуните. Бъдещето на ЦСКА обаче ще бъде светло заради милионите българи, които го обичат”, коментира Димитър Ангелов.

 

Той окоментира и вчерашното отпадане на ЦСКА от Септември (Симитли) на четвъртфинала за Купата на България.

 

„Вчера ЦСКА записа най-срамната си страница в своята история. Двубоят е несъпостваим с този от 1993 г. с Чирпан. Тогава отборът на ЦСКА мачкаше. Най-много се ядосах, когато бе отсъден фаул в 96-ата минута в половината на Септември (Симитли). Вместо да се търси центриране в наказателното поле, момчетата си подадоха в центъра”, заключи Ангелов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки