Болен от хепатит сменя Бибишков в Миньор

Ще гоним победата срещу Черно море на всяка цена, обеща Стойчо Стоев

Болен от хепатит сменя Бибишков в Миньор
Без основния си нападател Крум Бибишков Миньор ще гони втора домакинска победа за пролетния полусезон в днешния мач с Черно море. Таранът трябва да изтърпи наказание за натрупани жълти картони и ще бъде заменен от Венци Иванов на върха на атаката на "чуковете". Това ще бъде дебют като титуляр за бившия капи­тан на Монтана, след като пропусна цялата есен заради лечение на хепатит.
 
В групата на „жъл-то-черните" се завръщат Фарез Брахими и Милен Васи­лев, които изтърпяха наказания от 1 мач. Участието на Васи­лев обаче ще се ре­шава в последния  момент, тъй като има лека травма от срещата със Славия преди седмица.
 
„Очаквам да се по­лучи интересен дву­бой. И двата отбора
ще се стремят да иг­раят футбол. Гледах мача на Черно море срещу Левски, къде­то „моряците" въоб­ще не стояха лошо на терена. Противопоставиха се и няма­ше да е нелогично, ако бяха стигнали поне до равенство. Варненци са един от добрите отбори в България. Ние сме с нагласата за победа и ще я търсим през цялата среща. Надя­вам се да се предс­тавим добре", каза старши треньорът на Миньор Стойчо Стоев преди вче­рашната тренировка на тима.
 
През есента двата състава се срещнаха на два пъти, като Черно море спечели срещата за първенс­тво, а перничани от­страниха след дузпи опонента си в турни­ра за Купата на Бъл­гария.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки