"Офанзива" разпространи 9 причини и аргументи за протеста срещу "Титан"

Вижте позицията на фракцията

"Офанзива" разпространи 9 причини и аргументи за протеста срещу "Титан"

Феновете на ЦСКА от фракцията "Офанзива" разпространиха своята позиция в социалната мрежа Фейсбук по повод протестите им срещу собствениците на ЦСКА. Запалянковците внасят и уточнения. Novsport.com публикува позицията, без редакторска намеса:

"С оглед на последните слухове и спекулации по наш адрес, ние от „Офанзива” смятаме за нужно да вземем отношение и да изразим своята позиция. През седмицата в медийното пространство се появиха няколко „материала”, които очевидно изпълняваха нечия поръчка и гонеха нечий интерес. Започна се с това, че сме били създадени като казионен фенклуб на ръководството, мина се през това, че сме взимали пари от ръководството, за да се стигне дотам, че името ни да бъде намесено в някакви политически игри за смяна на сметопочистващата фирма на София с друга такава…

Именно поради всички тези небивалици, държим дебело да подчертаем, че никога не сме взимали и няма да взимаме пари от ръководството на клуба по какъвто и да било начин и никога не сме участвали и няма да участваме в някакви подривни акции, касаещи сметопочистването на София. Още от създаването си като организация ясно сме заявили идеите и позициите си и не смятаме да ги престъпваме. Да бъдем „на заплата” от ръководството или да се превръщаме в маша за изпълнение на нечия поръчка би било грубо потъпкване на принципите ни и по-скоро бихме предпочели да не съществуваме изобщо, отколкото да бъдем кукли на конци. Гордеем се с това, което сме постигнали дотук, гордеем се, че толкова много хора повярваха в нас и се присъединиха към каузата и няма да позволим на някой платен драскач да петни името ни, само и само за да запълни страниците на вестника си и да търси евтини сензации. Убедени сме, че всеки трезвомислещ армеец и всеки, който ни познава, не се е вързал на тези журналистически бълвочи, но все пак преценихме, че е нужно да изразим и публично позицията си, за да не остане каквото и да е съмнение у когото и да било.

Искаме също така отново ясно да заявим своето мнение по отношение на ръководството на нашия любим клуб, а то е: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА! Към тези, които целенасочено съсипват един велик отбор с милиони фенове и славни традиции, прошка няма и не трябва да има!
Във връзка с това ние от „Офанзива” приканваме всички армейци да се присъединят към протеста срещу унищожението на ЦСКА София , като вече ще заставаме В ЦЕНТЪРА на „Сектор Г”. Нека всеки вземе съдбата на отбора си в свои ръце и даде всичко от себе си в борбата срещу пернишката сган! Елате при нас – нека заедно изхвърлим боклука!
ЦСКА ИЛИ УМРИ! "


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки