Откраднаха документите на Божинов

Футболната звезда Валери Божинов и ромската перла Софи Маринова изпиха първото си за деня кафе заедно към 6 ч сутринта. Двамата се засякоха на аерогара София

Откраднаха документите на Божинов
Футболната звезда Валери Божинов и ромската перла Софи Маринова изпиха първото си за деня кафе заедно към 6 ч сутринта. Двамата се засякоха на аерогара София. Софи, придружена от продуцента си Крум и гримьора мис Бони, пътува за Брюксел по покана на евродепутати от ГЕРБ и вицепремиера Цветан Цветанов.
 
Божинов пък се оказа в родината, за да си извади нови лични документи, които зачезнали в Италия: “Оставих ги на рецепцията и после, като се върнах, просто ги нямаше”, разказал той. Футболистът споделил, че половинката му Николета се чувства отлично и двамата чакат с нетърпение да се роди бебето им, научи още “Труд”.
 
Снощи се очакваше победителката в българската “Евровизия” да представи в Европарламента парчето си “Любов без граници” пред председателя на Групата на ЕНП Джоузеф Дол, Вивиан Рединг - вицепрезидент на ЕК, унгарската евродепутатка от ромски произход Ливия Ярока и представители на българската общност в Брюксел. По програма Софи трябваше да започне с ромския химн “Джелем, джелем”, още една традиционна песен и да завърши с “Любов без граници”, в която пее “Обичам те” на 12 езика.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки