Регистрираха академия "Бербатов"

Новото сдружение е записано в партида 19186 на Софийския градски съд на 15 март, но едва сега се появява в “Държавен вестник”

Регистрираха академия "Бербатов"

Регистрацията на “Сдружение футболна академия Димитър Бербатов” вече е факт. Специално е уточнено, че тя е в действие от 1 януари тази година.

Новото сдружение е записано в партида 19186 на Софийския градски съд на 15 март, но едва сега се появява в “Държавен вестник”.

Седалището на новото сдружение е на Националния стадион “Васил Левски”, където е офисът на мениджъра на Бербатов Емил Данчев. Агентът и бащата на футболиста - Иван, са вписани като членове на управата, а звездата на “Манчестър Юнайтед” е управляващ.

Това е едва второто вписване във фирмения регистър от името на Бербатов, като предното е на фондацията, която носи неговото име. Тя дава стипендии на талантливи деца от няколко години.

Академията на Бербатов ще бъде в НСА, като за целта ще бъде построен нов терен. В момента вървят преговорите с няколко строителни фирми, чиито оферти обаче са доста високи.

В неделя Митко пропусна осми пореден мач на “Юнайтед”, откакто стана ясно, че през лятото се маха от отбора. Много е вероятно той да заиграе в Испания или Италия, защото сър Алекс Фергюсън не искал да го пуска в английското първенство.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки