Сензациите в пресата днес: Пълна промяна на "Герена" през лятото

И още: Лудогорец взима играчи от Бразилия, Анталия хареса трима от Черноморец

Сензациите в пресата днес: Пълна промяна на "Герена" през лятото

Независимо дали Левски ще се класира в евротурнирите или не, в клуба ще играе голямата метла след края на сезона, пише „Тема Спорт”. Най-големите проме­ни естествено ще бъдат свързани с първия отбор, но ще има засегнати по всички етажи на клуба.

Председате­лят на Управителния съвет Иво Тонев вече загатна, че има много хора, които са с последно предупреждение за отстраняване от клуба, а сред тях са администра­торът Райко Якимов, кондиционният треньор Ясен Екимов и лекарят д-р Иван Кане­лов.

Със сигурност Левски ще изгони 7-8 футболисти от настоящия състав, а новият треньор Илиан Илиев ще за­почне да гради отбор от ну­лата. Илиев иска да започне на чисто и да въведе свои до­верени хора в съблекалнята. Христо Йовов ще получи пост на „Герена", но няма да играе повече.

Бъдещият треньор на клу­ба вече е обяснил на ръковод­ството на сините, че му трябват поне по две нови попълнения за всяка линия. Скаутите на клуба пък ще наблюдават мачове в чужби­на през уикенда. Основните дестинации, от които Левс­ки ще се опита да привлече играчи, са Португалия и Кипър. В тези страни има връзки Илиан Илиев.

Лятната селекция на Лу­догорец както преди година ще бъде съста­вена основно от бразилски иг­рачи, разбра "Тема Спорт". За целта от седмица в страна­та на кафето е главният ска­ут на разградчани Методи Томанов. Според източник от клуба той е набелязал вече двама играчи, футболистите са от втородивизионния Атлетико Брагантино.

В момен­та тимът се състезава в щатското първенство на Сао Пауло - Паулиста заедно с грандовете - Сантос, Сао Пау­ло, Коринтианс и Палмейрас.



От подадената от Тома­нов до Лудогорец информация сериозно впечатление му е направил 27-годишният халф Рейналдо. В кариерата си той е играл още за Университатя Клуж, Калмар, бразилските Итуано u Hayтuko, и др. В пла­новете му е и един защитник.

През миналото лято разг­радчани привлякоха двама бразилци - Марселинъо и Кишада, а през зимата на 2011 година и защитникът Шоко. Интересното е, че първите двама дойдоха в Разград именно от Атлетико Бра­гантино.

Турският елитен Анталия си е харесал трима футболисти от Черноморец при равенството с Левски, пише "24 часа".

Мениджърът с български коре­ни Несим Нешадов беше на ста­диона в компанията на скаута на турците Зафер. Мисията им беше да следят Лоривал Азис. Освен 28-годишния бразилец пратеникът на „Анталия" си записал в тефте­ра и имената на Яник Боли и Атиф Шаешу.



„От ЦСКА също проявяват интерес към Азис, но с тях бизнес трудно се прави. Дължат ни още доста пари за Мишел Платини. Да не говорим за Анисе", отсече изпълнителният директор на Чер­номорец Пламен Киряков. Той уточни, че няма да продават звездното си трио Азис-Шаешу-Боли за по-малко от 600 000 евро на калпак.

Клод Гонсалвеш разкри защо избра Лудогорец

Халфът премина в Разград от Жил Висенте

Доминацията на Лудогорец продължава с пълна сила

Отборът до 17 години триумфира с титлата в първенството

Лудогорец прави трансферен удар

В Разград се подсилват с национал на Коста Рика

Дерменджиев: Доволен съм от младите

Треньорът говори след 0:1 от Левски

Лудогорец е само на една титла от рекорда в Европа

Тимът се изравни с БАТЕ Борисов и Розенборг

Петричев: Искаме да влезем в групите на Шампионската лига

Изпълнителният директор на Лудогорец си постави високи цели

Щастливият Дерменджиев: Има си място за тази титла! Поздравявам всички!

Треньорът на Лудогорец бе на седмото небе след триумфа

Недялков: Враждата между нас и ЦСКА поражда агресия

Капитанът на "орлите" бе много щастлив след спечелената титла

Лудогорец без звездите срещу Левски?

В Разград разпускат титулярите след последното домакинство

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки