Сензациите в пресата днес: Атромитос дава половин милион за Гаджев

Даксон на крачка от трансфер в Турция

Сензациите в пресата днес: Атромитос дава половин милион за Гаджев

"Тема Спорт": Атромитос вади оферта за Гаджев

 

Гръцкият Атромитос проявява сериозен интерес към халфа на Левски Владимир Гаджев, твърди "Тема Спорт". Съставът на Георгиос Донис е на четвърто място в местното класиране и със сигурност ще участва в евротурнирите през следващото първенство. Точно затова и клубът готви добра селекция. 

 

Гаджев е влязъл в полезрението на гърците още през зимната пауза. Тогава обаче до сделка не се стигнало, а полузащитникът поднови контракта си със "сините", който изтичаше през юни. Юношата на Левски вече не желае да остава на "Герена" и се разбра с ръководството на клуба да бъде продаден.

 

Интерес към него прояви и бившия му тим Левадиакос. В този клуб халфът игра като преотстъпен от Панатинайкос през сезон 2006/2007. За Левадиакос той записа 26 мача, в които отбеляза 5 попадения.

 

Малко вероятно е обаче Левадиакос да може да изпълни финансовите изисквания на Левски. "Сините" ще искат за Гаджев около половин милион евро. Иначе през зимата имаше интерес от португалския Брага и белгийския Гент. 


"Меридиан Мач": Даксон на крачка от Анталия

 

 

Бразилската звезда на Локо (Пд) Даксон е много близо до трансфер в Анталияспор, научи „Меридиан Мач". Той ще бъде наблюдаван в днешния двубой със Славия от главния скаут на турския тим и ако се представи на обичайното си високо ниво в офисите на „Лаута", неизменно ще дойде оферта за него. Суми все още не се разкриват, но почти сигурно става въпрос за около 500 000 евро. Даксон е привлякъл вниманието на отбора от курортния турски град в мачовете срещу Лудогорец и Литекс, но преди да вземат крайно решение, турците искат да видят бразилеца в още един напечен мач, какъвто се очаква да бъде днешният със Славия.

Анталияспор, където от миналото лято играе националът Веселин Минев, завърши на 15-о място в Суперлигата. Това означава, че и през следващия сезон „бяло-червените" ще играят в елита, а заради това им трябва здрава селекция. По принцип в момента се търсят дясно крило и атакуващ халф, като първи вариант за втория пост е Даксон.

 

Не е ясно обаче какво ще каже по въпроса собственикът на Локо (Пд) Коко Динев, тъй като, ако „смърфовете"спечелят Купата и се класират в Европа, бразилецът ще е неизменна част от състава.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки