Кишишев поднови тренировки, всички „акули” на линия за Миньор (снимки)

Черноморец-Бургас направи възстановителна тренировка на „Лазур”

Кишишев поднови тренировки, всички „акули” на линия за Миньор (снимки)

Момчетата на Димитър Димитров направиха днес възстановителна тренировка след вчерашния двубой срещу „Ботев” Враца, който спечелиха с 3:1. Заниманието се проведе на стадион „Лазур”. Отборът беше разделен на две групи.

Футболистите, които взеха участие в мача вчера наблегнаха на бягане и упражнения без топка, а другата група проведе по-дълга тренировка, която включваше и занимания с коженото кълбо. Радостната новина за треньорския щаб е, че най-опитният в състава Радостин Кишишев започна леки тренировки.

Надеждите са, че Тинката ще бъде готов за предстоящия сблъсък на „акулите” с тима на „Миньор” Перник.  Както е известно, капитанът на бургазлии получи разтежение в срещата срещу „Левски” и трябваше принудително да напусне терена.

Всички други футболисти на „Черноморец-Бургас” са здрави и към момента тренират на пълни обороти. Програмата на черноморци до следващия мач предвижда едноразови тренировки.

Отборът ще тръгне в четвъртък за София, където ще се готви до самия мач. Сблъсъкът с „Миньор” е на 27-ми април /петък/ от 17:00 часа.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки