Янис Зику: Шампионът е ясен, ще опитам да дойда за награждаването на ЦСКА

"Собственикът на клуба Димитър Борисов бе много коректен към мен от първия ден"

Янис Зику: Шампионът е ясен, ще опитам да дойда за награждаването на ЦСКА

Бившият нападател на ЦСКА Янис Зику заяви, че би се радвал, ако един ден отново облече фланелката на ЦСКА.

Румънецът все още води в голмайсторската листа на А група с 13 точни попадения, въпреки че от началото на годината играе за корейския Поханг Стийлърс. Зику пази само добри спомени от престоя си в България и е убеден, че ЦСКА ще спечели титлата.

"В България оставих много приятели. Собственикът на клуба Димитър Борисов бе много коректен към мен от първия ден, в който дойдох в ЦСКА.

Освен това в клуба е и най-добрият ми приятел Киро Администратора (б.р. - администраторът на ЦСКА - Кирил Костов). Със сигурност ЦСКА ще стане шампион.

Ако Поханг няма мачове, ще направя всичко възможно да се прибера в България за награждаването. Пожелавам успех на ЦСКА във вечното дерби. В този отбор изкарах прекрасни 6 месеца.

Единственото, за което съжалявам, е за положението, което пропуснах в последния мач от есента срещу Лудогорец. Ако бях вкарал тази ситуация, резултатът ставаше 3:0 и първенството вече щеше да е на 100 процента решено.

Бях изведен в перфектна ситуация, но исках да вкарам елегантно и да направя шоуто за нашите фенове пълно. Ударът ми обаче не се получи по най-добрия начин и вратарят спаси.

Просто изпуснахме да ги бием с резултат, но въпреки това момчетата се справиха през пролетта", заяви Янис.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки