Фенове на ЦСКА: Сектор Г ще бъде красив, благодарение на всички червени сърца (видео)

"Но нас не ни учудва фактът, че едни други хора издигат мача с ЦСКА в култ"

Фенове на ЦСКА: Сектор Г ще бъде красив, благодарение на всички червени сърца (видео)

Феновете на ЦСКА от фракцията "Офанзива" публикуваха в своя форум и страница в социалната мрежа "Фейсбук" видео и призив за подкрепа от страна на всички "червени" привърженици към отбора на Стойчо Младенов в дербито срещу Левски в неделя.

Novsport.com представя на своите посетители обръщението на феновете без редакторска намеса:

"29.04. - БЕЗСТРАШНО В БОЯ ДА СЕ ХВЪРЛИМ НИЙ!

Армейци,
Днес повече от всякога отборът ни се нуждае от нашата подкрепа! След хилядите трудности, напрежение и атаки от всички страни, ЦСКА е там, където му е мястото - там, където трябва да бъде и сектор Г - на върха!
Нашата любов не се купува, тя се извоюва! А Стойчо и футболистите ни показаха, че те искат не по-малко от нас да бъдат шампиони и са на няколко крачки от успеха!

Ние нямаме нужда от призиви, революции и рекламни кампании, за да отидем на стадиона и да дадем криле на играчите си! Защото ние имаме големи червени сърца и в тях кипи армейската кръв на дедите ни!

Но нас не ни учудва фактът, че едни други хора издигат мача с ЦСКА в култ. Защото докато ЦСКА играе с европейски шампиони и ги побеждава, за заешките сърчица остават мачовете с еврогранда от "Българска Армия". Това е техният жалък черен животец, в който единственият светъл лъч сме ние.

Дали билетът е лев, десет или сто, за нас значение няма. В това ще се убедят всички в неделя, когато за пореден път ще бъдем по-многобройни и ще покажем кои сме ние.

Нека в 17:45ч. на 29.04. отново да напълним сектор Г и да покажем, че публиката на ЦСКА е номер едно!

Защото Сектор Г - това си ти! И само ти можеш да върнеш славата на армейската публика!

Сектор Г ще бъде красив благодарение на всички червени сърца, които милеят за ЦСКА! С гордост съобщаваме, че в последните дни по сметката на Офанзива постъпиха немалки дарения! Нека не забравяме обаче, че след дербито предстоят важни срещи за нашия тим, в които подкрепата ни ще е от огромно значение! Можеш да помогнеш като дариш пари понашата сметка, чрез Paypal или като закупиш артикул с отличителния знак "ултра' ЦСКА"!

Данни за текущата разплащателна сметка:
Банка: Първа Инвестиционна Банка
Титуляр на сметка: Иван Петров
IBAN: BG64FINV91501015422522
Данни за Paypal: [email protected]

Артикулите ще се продават в градинката на ул. Иван Асен в неделя, два часа преди началото на мача."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки