В Украйна тренират тренират освобождаване на самолет, отвлечен от терористи преди европейското

Хеликоптери, изтребители Миг-29 и няколко десетки военни и полицаи участваха в акция за освобождаване на самолет, отвлечен от терористи и освобождаване на заложници

В Украйна тренират тренират освобождаване на самолет, отвлечен от терористи преди европейското

Хеликоптери, изтребители Миг-29 и няколко десетки военни и полицаи участваха в акция за освобождаване на самолет, отвлечен от терористи и освобождаване на заложници. Агенти от украинските специални служби с каски и качулки на лицата влязоха в самолета, арестуваха "терористите" и освободиха "заложниците". Това бе част от тренировката на украинските въоръжени сили преди Евро 2012.
 

По време на мачовете от Евро 2012 "до осем самолета и редица военни хеликоптери" ще бъдат мобилизирани за всеки един от четирите украински града-домакини на мачове от европейското първенство, каза за агенция Франс прес временно изпълняващият длъжността командир на военновъздушните сили генерал Василий Никифоров.
 

Между 9000 и 13 000 полицаи ще бъдат ангажирани за осигуряване на обществения ред в четирите града-домакини на Евро 2012, каза генерал Александър Бирсан, заместник началник на националната агенция за Евро 2012.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки