Над 100 полицаи от Перник и София пазят на Миньор - ЦСКА

Органите на реда привикаха двете агитки преди мача, за да избегнат екцесии

Над 100 полицаи от Перник и София пазят на Миньор - ЦСКА

ОДМВР – Перник предприе мерки за осигуряване на добър обществен ред и недопускане на инциденти по време на футболната среща ПФК Миньор – ПФК ЦСКА, която ще се състои на 12 май на пернишка територия. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР в Перник.
Осигурени са над 100 полицаи както от Перник, така и от София, за гарантиране нормалното протичане на двубоя.

Проведена е среща с кмета на община Перник и областния управител на Пернишка област. Взето е решение за забрана продажбата на алкохол в деня на мача в района на спортната зона – 200 метра около стадиона. Ще бъде спряно движението по улиците „Физкултурна”, „Инженерна”, „Знеполе” и „Братя Миладинови” за времето от 15,00 ч. до приключване на футболната среща. Определено е трасе за водене агитката на „ЦСКА”, по което ще се осигури временна организация на движението.

Гражданите да паркират автомобилите си на определените за това места, които ще бъдат охранявани от полицията. Изцяло ще бъдат на разположение паркингите пред и зад Историческия музей и този зад бившето кино „Кракра”.

На самия стадион ще бъде осигурен стриктен пропускателен режим. Няма да бъдат допускани до футболната среща лица в нетрезво състояние, употребили наркотични вещества или други опиати, носещи забранени предмети и пиротехнически средства, както и малолетни без придружител.

В ОДМВР – Перник ще има достатъчно на брой дежурни групи, които да отработят евентуално възникнало произшествие или станало престъпление.

Днес и утре ще се проведе среща с фенклубовете на „ЦСКА” и „Миньор”, целяща недопускане на инциденти и футболно хулиганство преди, по време и след срещата.

Ще бъдат осигурени допълнителни екипи на ЦСНМП – Перник, които да реагират при възникнал инцидент с привърженици на двата отбора.
Преди провеждането на срещата ще бъдат предупредени всички привърженици на двата отбора, които имат забрана за посещения на спортни мероприятия, да спазват ограничението.

Призоваваме футболните запалянковци и всички, които ще посетят срещата, да бъдат толерантни и да не нарушават обществения ред.

Белчев: И за мен това, което се случва е необяснимо

Треньорът на ЦСКА бе доста разочарован

Храбър Крумовград не се даде и на ЦСКА (ВИДЕО)

"Червените" заплашени от бараж за Европа

ЦСКА пусна билетите за Крумовград

"Червените" примемат хита на сезона в събота

Потвърдено: Нов директор и скаутско звено в ЦСКА

„Червените“ търсят президент, не се разбраха с Бербатов

Християн Петров: Боли ни! Това не приляга на ЦСКА!

Бранителят бе много разочарован след загубата от Лудогорец

Белчев: Не отива на ЦСКА да е на второто място

Треньорът на "червените" бе разочарован след загубата от Лудогорец

Окончателно: ЦСКА без каре титуляри, но с Каранга в Разград

Стамен Белчев определи групата за Лудогорец

Матей аут за Лудогорец, пред раздяла с ЦСКА

Капитанът може да е изиграл последния си мач с червената фланелка

ЦСКА готви мащабна селекция, гледа към Испания

„Червените“ търсят подсилване във всички линии

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки