Милито поздрави Страма за възхода на Интер

"Той е само на 36, а ме изумява с познанията и увереността си"

Милито поздрави Страма за възхода на Интер

 

Диего Милито поздрави своя мениджър Андреа Страмачони за възхода в играта на Интер и разкри проблемите за „нерадзурите” през сезона. Интер още се бори за място в Шампионската лига, но трябва да чака грешка на Удинезе в последния кръг и да победи Лацио навън.

„Имаме огромно желание за игра. Не че преди не сме били мотивирани, но дербито с Милан е специален мач за всеки, както на терена, така и извън него. Искахме да зарадваме нашите фенове след този труден сезон. Да вкараш в дербито е странна емоция, не отричам. Но това е минало. Имах някои проблеми в първите месеци от сезона. Играех винаги при Гасперини, а после дойде Раниери и това се промени. Често бях на пейката и загубих увереност. Счупих каръка срещу Лече в края на декември и натам ми потръгна”, обяснява Милито.

Аржентинският нападател разкрива, че му е било трудно да работи с трима различни треньори в един сезон, защото всеки от тях има своите идеи. Милито обаче засипва с похвали Андреа Страмачони.

„Не го познавам добре, никой от нас не го познава добре. За човек на 36 години той ме изненадва. Много добре подготвен е, знае как да се наложи в отбора, показва увереност и ни дава от нея. Нещата на терена се промениха, защото той иска от нас да владеем играта и да атакуваме.
Само фактът, че пуска трима нападатели е много важен”, смята Милито.

Стрелецът е решен да играе до последно за място в ШЛ, а дори Удинезе да не загуби, иска неговият Интер да победи Лацио.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки