Договорите на почти всички в Пирин (ГД) изтичат

Ели Маркес е на крачка от трансфер в клуба, научи Novsport.com

Договорите на почти всички в Пирин (ГД) изтичат

Следващата седмица на повече от 80 процента от футболистите на Пирин (ГД) договорите им с клуба изтичат, съобщи кореспондент на Novsport.com

Треньорът Яков Папарков ще има тежката дума и ще решава на кои играчи ще бъдат предложени нови договори. С кои играчи ще се раздели Пирин (ГД) и кои ще бъдат новите в отбора ще стане ясно на 28 юни (четвъртък) от 18.00 часа, когато отборът стартира предсезонната си подготовка.

Спортно-техническият директор на неврокопчани Иван Близнаков отрече, че нападателят на тима Виктор Шишков, който има договор за още 6 месеца ще играе в Черно море.

Сред новите имена в селекцията на Пирин (ГД) се спряга бразилският футболист Ели Маркес.

Само преди няколко дни той се ожени за своята приятелка Калина, която е Гоце Делчев и това засилва слуховете, че ще подсили тима от родния град на своята булка. У нас Ели Маркес е играл още за Беласица, ЦСКА, Черно море, Славия и Светкавица.

В същото време продължава усилен ремонт на градския стадион в Гоце Делчев. До 10 дни ще бъде готов изцяло сектора за гости. След това почва работата по официалната трибуна.

Следващата седмица ще бъдат поръчани и седалки. В момента се прави нов водопровод, сменят се дограми, ремонтират се съблекалните и баните.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки