Мораес: Ще направя това, което ми кажат собствениците на ЦСКА

„Аз съм им задължен, защото точно те успяха да ми възстановят правата, след като повече от половин година не играх заради трансферен спор”

Мораес: Ще направя това, което ми кажат собствениците на ЦСКА

Нападателят на ЦСКА Жуниор Мораес почти сигурно ще остане в отбора и за следващия сезон. Засега няма клуб, който да е изявил готовност да плати исканата от червените трансферна сума.

Мениджър, работещ за Металург Донецк, е заявил вчера на ръководството на червените, че украинският клуб може да плати най-много 2 милиона евро за правата на футболиста и това не подлежи на коментар. Това от своя страна автоматически означава, че преминаването на бразилеца в Металург е невъзможно.

"Ще направя това, което ми кажат собствениците на ЦСКА. Аз съм им задължен, защото точно те успяха да ми възстановят правата, след като повече от половин година не играх заради трансферен спор. Няма никакъв проблем да остана.

Тук ми харесва и искам да стана шампион с ЦСКА. Ако обаче те дойдат и ми кажат, че е пристигнала добра оферта за мен и искат да ме продадат, няма никакъв проблем. Откъдето и да е предложението, ще го приема", заяви Мораес.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки