Левски се върна от Правец без Пламен Илиев (ВИДЕО+СНИМКИ)

Даниел Димов се подложи на операция, ще се възстановява 2-3 седмици

Левски се върна от Правец без Пламен Илиев (ВИДЕО+СНИМКИ)

Отборът на Левски се прибра в София след първия летен лагер в Правец. Групата на „сините” е същата с едно изключение – Пламен Илиев го няма. Младият страж е останал в родния Ботевград. Той ще използва утрешния почивен ден, за да прекара малко време с близките си преди заминаването за Линдабрун в четвъртък по обяд.

Другата новина от лагера на сините е свързана с Даниел Димов. Халфът претърпя успешна артроскопия на коляното от д-р Тони Георгиев и в следващите 2-3 седмици ще се възстановява, предаде репортер на Novsport.com.





Нуно Пинто също се подложи на операция по-рано. Португалецът имаше счупена кост на глезена и легна под ножа във ВМА. Неговото възстановяване ще отнеме около 45 дни. Той тренира с Левски на първото занимание за лятото, а после посети своите съотборници и в Правец. Сега левият бек се е прибрал в родната Португалия за възстановителния период.







Нови трансфери в Левски няма. Продължават да се търсят отбори на ненужните Йордан Милиев и Сюлейман Диамутен. Няма го и новият „млад нападател от добър отбор”, какъвто се чакаше в понеделник.


 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки