Сензациите в пресата: Аякс пак пита за Тонев

Пак натискат Диамутен да си намали заплатата, Славия взе испанец

Сензациите в пресата: Аякс пак пита за Тонев
Аякс пак пита за Сашо Тонев, твърди "7 дни спорт"
 
Холандският гранд Аякс отново пита за национала Александър Тонев, научи "7 дни спорт". Тимът от Ам­стердам отдавна следи изявите на крилото на Лех и се интересува от него още от времето, когато младокът защи­таваше цветовете на ЦСКА.
 
Според запознати тре­ньорът на Аякс Франк де Бур търси именно флангови футболист, с когото да приключи селекцията преди нача­лото на сезона. Тонев е един от хората в неговия списък, след като от доста време скаутите на холандския гранд го следят и предават ин­формация на треньора.
 
През миналия сезон юношата на ЦСКА премина в полския Лех Познан, с който беше близко до титлата на страната. В първенство­то Екстракласа Тонев изигра 28 мача, в които вкара 3 гола и даде 2 асистенции.
 
Юношата на ЦСКА играе силно и през този сезон, като до момента взе участие и в трите мача на Лех в Лига Евро­па срещу казахстанския Жетсу и азербайджан­ския Хазар Ленкоран.
 
Ако Аякс реши да от­прави оферта за Тонев, то холандците ще трябва да се бръкнат най-малко с 750 хил. евро за пра­вата му. Преди 1 година Тонев премина в Лех Познан срещу сумата от 350 хил. евро.
 


Пак натискат Диамутен да си намали заплатата, пише "Меридиан мач"
 
Левски предпри­ема нов опит да намали зап­латата на най-скъпо платения си футболист Сюлейман Диа­мутен, научи „Мериди­ан Мач". Както е извес­тно, малиецът на този етап продължава да е футболист на „сините". През идната седмица обаче той ще се срещ­не на 4 очи с изпълни­телния директор Иво Тонев. На него ще бъде бистрено бъдещето на състезателя, който от­каза да разтрогне с от­бора. Тъй като добри оферти на този етап липсват, от клуба ще пробват да го убедят да намали и без това огромната си заплата, в случай че остане в отбора.
 
Както е известно, Диамутен е най-скъпо платеният играч на „Герена". Той взима умопомрачителните за родния стандарт 240 000 евро годиш­но. Втори по заплаща­не е бразилецът Марсиньо.
 
Диамутен бе неже­лан от треньора Илиан Илиев. След като проведе първия под­готвителен лагер в Правец, малиецът бе отхвърлен от спортно-техническия щаб и остана в София, докато отборът се гот­веше в Австрия. Впоследствие обаче шефовете на клуба обявиха, че са се разбрали с малийския бранител и той се върна към трени­ровките на първия отбор. Бившият иг­рач на Лече обаче не попадна в групата за първия официа­лен мач със Сараево, с което Илиан Илиев ясно подска­за, че няма намере­ние да разчита сери­озно на него.
 


Славия взе испанец, разкрива "Меридиан мач"
 
Испанският халф Уго Лопес, който е юноша на гранда Барселона, ще играе в Славия през следващия сезон. Той е впечатлил с качест­вата си спортно-тех­ническия щаб на „бе­лите" и ще му бъде предложен договор. 
 
Останалите двама, които карат проби -бразилецът Витор Увос и котдивоарският нападател Хамед Коне, тепърва ще разберат своето бъ­деще. Към този мо­мент шансовете им за оставане са 50/50.
Шльонск с двамата българи направиха важна крачка в битката за титлата (ВИДЕО)

Отборът победи Радомиак с 2:0

Феновете на Апенините избраха Петко Христов за най-добър в Серия Б

Бранителят получи сериозно признание

Георги Русев и Сион са на малка крачица от елита на Швейцари

Тимът на нашенеца с нов успех

Ники Тодоров номиниран за №1 през сезона в Шотландия

Може да гласувате за него

В Турция: Ердоган поздрави Мъри и Гьозтепе

Президентът пожела успех на тима, воден от Стоилов

Георги Костадинов спечели титлата на Кипър с неговия АПОЕЛ (Никозия)(ВИДЕО)

Това се случи по доста любопитен начин

Здравко Димитров с много силен мач при ключов успех на Сакаряспор (ВИДЕО)

Отборът на българина може да спечели промоция

В Гърция: Десподов се контузи, под въпрос е за дербито

Българското крило с травма на тренировка преди мача с Олимпиакос

Георги Русев с победен гол в Швейцария (ВИДЕО)

Българският национал донесе успеха на Сион с 2:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки