В-к: "Екип": Нека уважаваме Лудогорец, той заслужава

"ПСЖ и съперникът му могат да направят един от най-хубавите мачове в Шампионската лига"

В-к: "Екип": Нека уважаваме Лудогорец, той заслужава

ПСЖ е в криза, ПСЖ не е в криза - това се говори във Франция напоследък. Факт е, че Унай Емери изпусна парата в най-неподходящия момент и изглежда, отборът му не е толкова бляскав точно преди Коледа, когато изведнъж дойдоха важните мачове. Това обаче не значи, че ПСЖ трябва да бъде отписван. Със сигурност не всичко е заминало в канала. Поражението от Монпелие беше тежко, дори унизително, но може да се реагира така, че щетите да бъдат ограничени.

 

Мачът с Лудогорец идва в точното време, за да изиграе ролята на лекарство за ПСЖ. След загубата от Монпелие с 0:3 Единсон Кавани и компания ще бъдат по-мотивирани отвсякога. Тук не става въпрос само за гарантиране на първото място в групата, а за връщане на наранената чест на звездите.

 

Те не губят всеки ден с такъв резултат дори от най-големите отбори в света, за да мислим, че крахът на "Стад дьо ла Мусон" не ги е жегнал. Думите на президента Насер ал Келаифи и спортния директор Патрик Клуйверт бяха достатъчно критични и играчите със сигурност са разбрали, че трябва да са на 100% във всеки мач. Почивка ще има чак когато си свършат работата.

 

Всички в ПСЖ вече са наясно, че с Лудогорец шега не бива да има. И ако поражението от Монпелие е поправимо, защото точките, които бяха изгубени, ще се наваксат, грешна стъпка с българите ще струва много скъпо, защото второто място в групата значи по-тежък съперник в следващата фаза. А Лудогорец освен симпатичен отбор, който играе красив футбол, може да бъде и много опасен. Всички в Париж са гледали мача с Арсенал в София, когато англичаните се измъкнаха с невероятен късмет, затова нека да уважаваме българите. А и да не забравяме, че за тях Париж е по-особен град, тъй като точно на "Парк де Пренс" се роди легендата за великото поколение на Христо Стоичков и Емил Костадинов.

 

Със сигурност Лудогорец не идва с идеята да падне катастрофално в Париж, но знае, че трудно ще направи подвиг. При българите няма напрежение, защото за тях всичко е бонус - ако вкарат гол, ще е добре, ако спечелят точка - ще е направо върховно, затова ще играят освободено. Надяваме се, че освен всичко ще гледаме хубав мач, който да зарадва всички зрители на "Парк де Пренс". В крайна сметка можем да станем свидетели на едно шоу, каквото подобава на Шампионската лига.

 

Арно Ерман, в. "Екип", специално за  "7 дни спорт"

Лудогорец представи носител на Купата с Левски

Михаило Шекеровски влезе в щаба на Дерменджиев

Клод Гонсалвеш разкри защо избра Лудогорец

Халфът премина в Разград от Жил Висенте

Доминацията на Лудогорец продължава с пълна сила

Отборът до 17 години триумфира с титлата в първенството

Лудогорец прави трансферен удар

В Разград се подсилват с национал на Коста Рика

Дерменджиев: Доволен съм от младите

Треньорът говори след 0:1 от Левски

Лудогорец е само на една титла от рекорда в Европа

Тимът се изравни с БАТЕ Борисов и Розенборг

Петричев: Искаме да влезем в групите на Шампионската лига

Изпълнителният директор на Лудогорец си постави високи цели

Щастливият Дерменджиев: Има си място за тази титла! Поздравявам всички!

Треньорът на Лудогорец бе на седмото небе след триумфа

Недялков: Враждата между нас и ЦСКА поражда агресия

Капитанът на "орлите" бе много щастлив след спечелената титла

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки