Атанас Узунов: Всеки един, който желае да вземе отбора, може да дойде в канцеларията на клуба

На извънредна пресконференция днес, административният директор на Локомотив (Пловдив) – Атанас Узунов, заяви, че всеки един, който желае да закупи отбора, може да заповяда в канцеларията на клуба, предаде репортер на Novsport.com

Атанас Узунов: Всеки един, който желае да вземе отбора, може да дойде в канцеларията на клуба

На извънредна пресконференция днес, административният директор на Локомотив (Пловдив) – Атанас Узунов, заяви, че всеки един, който желае да закупи отбора, може да заповяда в канцеларията на клуба, предаде кореспондент на Novsport.com. По-рано днес собственикът на пловдивския тим – Константин Динев, обяви, че се оттегля от своя пост.

- Неприятна новина, която най-малко очаквахме. Спекулациите за срещата реванш, че няма да има, са неверни. В УЕФА има закони и те трябва се спазват, тъй като има големи санкции, коментира на пресконференцията Атанас Узунов.

- Всеки един, който желае да вземе отбора, може да дойде в канцеларията на клуба. Аз съм служител на клуба и нямам финансова възможност да го издържам. Затова феновете и деятелите да помогнат в този труден момент. Няма да позволим да ни бъде отнет лиценза - това, което стана с градския съперник Ботев. Всеки един от нас има познати и приятели, които могат да помогнат, продължи Узунов.

- Искам да благодаря на Коко Динев, че обезпечи пребиваването ни в Холандия, добави административният директор на Локомотив.

Почетният президент на тима - Христо Бонев, коментира, че в историята на Локомотив е имало много неприятни моменти, но винаги е идвало светло бъдеще.

- Искам да благодаря на Коко Динев за всичко това, което направи, което не беше хич малко. Започваме да работим с хора, които обичат Локомотив, и в най-скоро време отборът ще бъде взет от някой, за да може феновете да са доволни, заяви Бонев.

Наставникът на пловдивчани – Емил Велев, бе запитан дали остава треньор на отбора. В отговор той отвърна: „Още не са ме изгонили”.

- Ще се превърнем в малко отборче за съжаление, добави Велев, като подчерта, че тимът ще пътува в сряда за Холандия с 16 футболисти.

Феновете на Локомотив пък остават твърдо зад отбора. Около 200 човека се събраха на стадион „Локомотив”, където очакват тренировката на тима.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки