Паро: Голямата заслуга е на Стойчо

"Аз съм сигурен, че ако в игра беше Платини, резултатът щеше да е по-голям"

Паро: Голямата заслуга е на Стойчо

Легендарният треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов анализира пред „Тема Спорт" изминалото вечно дерби, спечелено от армейците с 1:0. Почти сигурният нов главен мениджър на клуба похвали Всички играчи и най-вече треньора Стойчо Младенов.

„Стана чудесен мач. ЦСКА спечели напълно заслужено. Контролирахме двубоя почти 80 минути и имахме много повече положения. Единствено в началото Левски можеше да поведе при ситуацията с гредата, но оттам нататък ЦСКА наложи контрол и спечели с най-малкия възможен резултат.

Аз съм сигурен, че ако в игра беше Платини, резултатът щеше да е по-голям. Колкото до голмайстора Нюанджи, аз за пръв го гледам това момче, но той показа много добра игра, движеше се много през целия мач.

Вижда се, че има бъдеще и място в ЦСКА. Най-сетне мога да похваля Присо. За неговия случай мога да кажа само едно - пейката помага. Стойчо го остави резерва няколко мача и видяхте как игра в дербито. Просто максимата за пейката си каза думата.

Един играч, като гледа отстрани как играят съотборниците му, му се иска и той да е в центъра на събитията и това си казва думата. Липсва му все още прецизност в завършващата фаза, но с времето съм сигурен, че и този проблем ще се разреши. Най-голямата заслуга обаче за тази победа е на Стойчо Младенов.

Той нареди перфектно играчите и ги беше мобилизирал максимално. Много е лесно да се критикува, когато отборът не върви. Затова моят съвет към него е да не обръща внимание на критиците. Навремето имаше един легендарен треньор на ЦСКА, много обичаше да критикува отбора всеки път. Веднъж го попитах „Защо" и той ми отвърна „Не ми обръщай внимание, аз съм против всички". Същото е и сега. Най-лесно е да се критикува треньорът.

Все пак отборът тепърва се развива, знаете, че той се правеше в движение. Нека сега да се остави Стойчо да работи на спокойствие. Отборът ще върви нагоре", каза Паро. Най-успешният български треньор също така призна, че тази седмица очаква да бъде назначен на работа в любимия си тим. „Тази седмица очаквам да има развитие около евентуалното ми назначение.

Дано се форсират нещата, защото полусезонът свършва и идва време за селекция. А на нас ни трябват две или три попълнения. Но има време, нека нещата да станат официални и едва тогава ще мисля за тези неща", завърши Паро.
 

Белчев: И за мен това, което се случва е необяснимо

Треньорът на ЦСКА бе доста разочарован

Храбър Крумовград не се даде и на ЦСКА (ВИДЕО)

"Червените" заплашени от бараж за Европа

ЦСКА пусна билетите за Крумовград

"Червените" примемат хита на сезона в събота

Потвърдено: Нов директор и скаутско звено в ЦСКА

„Червените“ търсят президент, не се разбраха с Бербатов

Християн Петров: Боли ни! Това не приляга на ЦСКА!

Бранителят бе много разочарован след загубата от Лудогорец

Белчев: Не отива на ЦСКА да е на второто място

Треньорът на "червените" бе разочарован след загубата от Лудогорец

Окончателно: ЦСКА без каре титуляри, но с Каранга в Разград

Стамен Белчев определи групата за Лудогорец

Матей аут за Лудогорец, пред раздяла с ЦСКА

Капитанът може да е изиграл последния си мач с червената фланелка

ЦСКА готви мащабна селекция, гледа към Испания

„Червените“ търсят подсилване във всички линии

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки