Пелето: Веднага трябва да превключим към следващия мач

Това днес е свършило, никакви еуфории, никакви веселби

Пелето: Веднага трябва да превключим към следващия мач
Капитанът на Левски Станислав Ангелов заяви, че той и неговите съотборници трябва да мислят за следващия си мач, в случая срещу Ботев в Пловдив, веднага след края на днешния срещу Черноморец, спечелен с 2:0 в Бургас.
 
„Няма маловажни мачове. Всеки мач е финал за нас. Играем мач за мач. Следващият мач е по-важен от тоя”, коментира Пелето.
 
Той коментира ситуацията, при която получи жълт картон.
 
„Яд ме е малко, без да искам го настъпих, но нормални неща. Не може във футбола да правиш калкулации.”
 
Полузащитникът се надява Левски да израства с всеки изминал мач.
 
„Растем, но резултатите ще го покажат все пак. Във всеки мач трябва да сме по-добри от предния. Винаги да сме стъпка по-добре и ако е така, да се надявам, че ще се поздравим с успеха накрая (бел.ред. – шампионската титла).”
 
„Труден мач. Те (Черномроец) играят необичайна схема и нетипична за България. Действат затворено, доста опасни са на контраатака, играят със себераздаване.”
 
„Това си е тяхна работа (проблемите на Черноморец), нашата работа е да побеждаваме.”
 
Относно пропуска на Гари Родригес универсалният халф коментира: „Теренът е много тежък. Всеки може да изпусне. Важното е да сме концентрирани. Всеки периметър се стараем да го направим наш.”
 
„Това днес е свършило, никакви еуфории, никакви веселби. Следващият е по-важен за нас, защото тоя вече е свършил. Всички са сериозни съперници. Всеки следващ е най-важен.”
 
„Лудогорец са далеч (в програмата) и аз не мисля за тях. Ние си имаме конкретни мачове”, завърши Ангелов.

     

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки